Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Hypotheekacceptant in Amersfoort

Je... Als senior hypotheekacceptant ben jij de spin in het web voor je collega’s, intermediairs of hypotheekadviseurs. Je beoordeelt hypotheekaanvragen voor particuliere- en zakelijke klanten die een woning willen kopen. Je accepteert en...

Beschrijving

Je werk

Als senior hypotheekacceptant ben jij de spin in het web voor je collega’s, intermediairs of hypotheekadviseurs. Je beoordeelt hypotheekaanvragen voor particuliere- en zakelijke klanten die een woning willen kopen. Je accepteert en completeert het hypotheekdossier, informeert intermediairs of adviseurs over de inhoudelijke situatie van de aanvraag. Natuurlijk denk je in mogelijkheden, maar past een aanvraag echt niet binnen de financiële mogelijkheden van een klant, dan geef je een toelichting op de afwijzing.  Dit doe jij veelal telefonisch, maar wij gebruiken ook andere digitale contactmogelijkheden. Samen zorgen wij ervoor, dat de consument verantwoord kan wonen in zijn of haar droomhuis.

 

Je bent secuur en volgt kritisch de geldende acceptatierichtlijnen en procesvoering. Je ziet toe op de integriteit en vakkundigheid van externe relaties. Je signaleert (mogelijke) fraudegevallen en stemt af met de afdeling Fraude. Je neemt een beslissing gebaseerd op je eigen waarneming en de zienswijze van de afdeling Fraude.

 

Wij willen iedere dag een stapje beter worden in wat we doen. Voor jouw werk houdt dit in, dat je problemen op administratief/organisatorisch gebied binnen je aandachtsgebied, signaleert. Je ontdekt mogelijkheden voor verbetering en je formuleert verbetervoorstellen die je samen met je leidinggevende bespreekt. Je hebt een voorbeeldfunctie binnen de afdeling en bent een vraagbaak voor je collega’s.

Je werkomgeving

Je bent werkzaam binnen een team op de afdeling Operations Florius, Moneyou en Direktbank. Op deze afdeling werken 150 medewerkers. Opgesplitst in verschillende teams en specialismes.

Jouw werkzaamheden verricht je gecombineerd vanuit huis en op ons kantoor in Amersfoort.

Je profiel

Ben jij: energiek, gedreven, verantwoordelijk, nieuwsgierig, niet bang om je uit te spreken en wil je het beste uit jezelf en anderen halen? Dan zoeken wij jou!
 

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

- HBO niveau

- Je hebt ervaring in een hypotheek omgeving zoals bijvoorbeeld een acceptatie afdeling of    werkervaring binnen een klantcontact afdeling met een link naar hypotheken

- Je haalt energie uit de begeleiding / ontwikkeling van collega's en bent ondersteunend aan de teammanager

- Je bent affiniteit met inkomen uit zakelijke ondernemen. Het is een pré als je in staat bent om zakelijk inkomen vast te stellen 

- Je weet vernieuwing en verbetering in processen en systemen te realiseren

- Je kan goed omgaan met een steeds veranderende omgeving

- Je bent in het bezit van WFT Basis, WFT Hypothecair krediet, WFT Vermogen en Balanslezen of bereid deze te halen

 

We bieden

Wij bieden de optie voor een smart job functie, waarbij je in 3-6 maanden kennis maakt met de functie van senior hypotheekacceptant.

Je maakt deel uit van een team met professionele medewerkers die de uitdaging van de complexe en snel wijzigende financiële wereld niet uit de weg gaan. ABN AMRO Bank hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent, dat je veel ruimte krijgt om je verantwoordelijkheid te nemen en je ondernemerschap te ontwikkelen.
 

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen.
  • Wij ondersteunen bij continue ontwikkeling.
  • Wij werken flexibel.
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven.

 

Samengevat: We zijn op zoek naar ervaren kandidaten die een waardevolle toevoeging zijn voor onze afdeling.

 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.