Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Client Journey ABN AMRO MeesPierson in Amsterdam

In het... Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende derde of vierdejaars student(e met interesse in de wereld van bankieren? Wil jij werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO...

Beschrijving

In het kort

Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende derde of vierdejaars student(e met interesse in de wereld van bankieren? Wil jij werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun de marketingafdeling bij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met je collega’s start je de dag vaak met een dagelijkse ochtend meeting via Teams of fysiek op kantoor. Een gedeelte van deze stage zal namelijk vanuit je eigen huis plaatsvinden. Als stagiair(e) Client Journey focus jij je op hoe we als ABN AMRO MeesPierson de relatie met de vermogende klant het beste kunnen opbouwen en onderhouden. Verder:

  • Ben jij verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken en optimaliseren van klantreizen;
  • Ondersteun jij de afdeling met algemene marketing- en ondersteunende taken;
  • Maak je een digitale koffie afspraak met een collega van een andere afdeling, zodat je de bank beter leert kennen.
Wie ben jij?

Heb jij een goed inlevingsvermogen en ben jij altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant? Houd jij ervan om soms in het diepe gegooid te worden? Ben jij niet bang om je kritische mening te laten horen en sta jij stevig in je schoenen? Ben je daarnaast proactief en kan je makkelijk zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je zoekt vanaf eind februari 2022 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
  • Jij bent een derde- of vierdejaars hbo- of wo-student met een opleiding op het gebied van Marketing en Communicatie.
Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. We hebben een digitaal onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.