Helaas, deze vacature is niet actief.

Corporate Banker Commercial Real Estate (CRE) in Amsterdam

In het... Je hebt kredietervaring en duidelijke affiniteit met commercieel vastgoed. Je wil werken in een mooie groeiende sector in een ondernemend team. Je wil verantwoordelijkheid, een eigen vastgoedportefeuille,...

Beschrijving

In het kort

Je hebt kredietervaring en duidelijke affiniteit met commercieel vastgoed. Je wil werken in een mooie groeiende sector in een ondernemend team. Je wil verantwoordelijkheid, een eigen vastgoedportefeuille, acquisitie doelstellingen en deals doen! Deals die ertoe doen, waarmee je het verschil maakt en bijdraagt aan een duurzamer Nederland!

Als Corporate Banker bij ABN AMRO Real Estate sta je midden in de professionele vastgoedsector en heb je transacties in de vastgoedmarkt in het vizier. Je netwerk en sectorkennis vertaal je in samenwerking met collega’s naar strategische adviezen en financieringsoplossingen voor professionele zakelijke vastgoed relaties en prospects van de bank.

Je werk

Jij bent als Corporate Banker Commercial Real Estate (CRE) hét gezicht van ABN AMRO voor de CRE (commercial real estate) markt en je bedient een portefeuille. Je zorgt voor optimaal portefeuille management waarbij commercie en risk management hand in hand gaan. Je hebt een neus voor kansen of creëert ze zelf, altijd met het belang van je klant voorop: Je kiest niet voor snelle winst maar voor duurzame groei.

Je volgt en bestudeert de relevante ontwikkelingen in je marktgebied en vertaalt deze naar commerciele kansen. Je identificeert prospects en business mogelijkheden en reikt financieringsoplossingen aan. Je zit zelf aan de onderhandelingstafel, bent deal captain op iedere deal, maakt diepgaande (financiele) analyses van (potentiele) relaties en vastgoed portefeuilles of projecten en presenteert resultaten van deze analyses intern en bij de klant. Klanttevredenheid, rendement, risicobeheer en marktaandeel houd je in balans. Waar nodig stuur je bij. En je (sector) kennis? Die vergroot je continu!

Werkomgeving

Team Real Estate Noordwest is met 20 collega’s actief in de CRE markt van Metropoolregio Amsterdam. We bedienen midden- en grootbedrijf ondernemingen. Standplaats is het hoofdkantoor aan Gustav Mahlerlaan 10 in Amsterdam. Uiteraard werken we met elkaar “hybride”, waarbij je thuis werken en op kantoor werken combineert.

Met uitgebreide én diepgaande CRE kennis maken we samen het verschil voor onze markt en onze relaties. We lossen niet alleen de financieringsvraagstukken van vandaag op. Met een scherpe blik op de toekomst bieden we onze relaties ook oplossingen waar ze nog niet aan hadden gedacht. Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit, creativiteit en pro-activiteit van onze mensen en hun vermogen om samen te werken.

ABN AMRO Real Estate (140 medewerkers) structureert vastgoedfinancieringen voor (internationale) beleggers in en ontwikkelaars van commercieel vastgoed in Nederland, Duitsland en Frankrijk. We zijn een ondernemende groeiende afdeling en kenmerken ons door een mix van (jeugdig) enthousiasme en heel veel ervaring.

Je profiel

Je bent klantgericht, gedreven om te vernieuwen en verbeteren en hebt als ondernemende bankier oog voor commerciële kansen én risico’s. Je opereert als strategische gesprekspartner die overtuigt door inhoudelijke kennis én sterke communicatieve vaardigheden. Kom je voor verrassingen? Dan analyseer je de situatie en los je deze op. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel.

  • HBO / WO werk- en denkniveau met een financieel-economische opleiding.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een commercieel zakelijke omgeving binnen de financiele dienstverlening met een bewezen track record in kredietverlenig en of de commerciële vastgoed sector
  • Sterke commerciele- en communicatieve vaardigheden.
  • Goed analytisch denkvermogen.
  • Ondernemerschap.
  • Resultaat- en oplossingsgericht.
  • Teamplayer in een high-performance no-nonsens omgeving.
  • Drive en executiekracht om concreet resultaat te behalen voor de klant en de bank.
  • Flexibel en stressbestendig.
  • Humor, flair en een “hands-on” mentaliteit.
  • Ervaring en kennis in/van vastgoed, de CRE mark en vastgoed financiering is een pré,  affiniteit met Real Estate is een must.
  • Als je in het marktgebied woont is dat een pré.
Wij bieden

ABN AMRO Real Estate ambieert de beste vastgoedbank van Nederland te zijn. Voor onze relaties willen we een betrouwbare partner zijn; voor onze mensen de “Employer of Choice”.

Wij bieden je veel ruimte om te groeien, het beste uit jezelf te halen en flexibel te werken; een dynamische deal-gedreven werkomgeving in een high performance cultuur; doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen en een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis en ervaring.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.