Helaas, deze vacature is niet actief.

Marketing Strategy - Content Marketing in Amsterdam

In het... Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende student(e) en wil jij graag leren wat het beste is voor de klant? Wil jij werken aan projecten die ertoe doen en meebouwen aan de grootste Private Bank van Nederland?...

Beschrijving

In het kort

Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende student(e) en wil jij graag leren wat het beste is voor de klant? Wil jij werken aan projecten die ertoe doen en meebouwen aan de grootste Private Bank van Nederland? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun de marketingafdeling op het hoofdkantoor in Amsterdam. Daar help je niet alleen vermogende klanten mee vooruit maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s start je de dag met een dagelijkse ochtend meeting via Teams. Een groot deel van deze stage zal namelijk vanuit je eigen huis plaatsvinden. Als Marketing Stagiair(e) ben je volledig onderdeel van het Marketing Strategy team en zal je aanhaken bij verschillende projecten. Denk hierbij aan contentmarketing, een privilege programma en de ontwikkeling van proposities. Verder:

  • Werk je mee aan ons Financial Focus Magazine;
  • Ondersteun je de afdeling bij het verbeteren van de klantenbeleving en de NPS score;
  • Ondersteun je de afdeling met algemene marketing taken;
  • Maak je een digitale koffie afspraak met een collega van een andere afdeling, zodat je de bank beter leert kennen.
Wie ben jij?

Kan je makkelijk praten en werk je actiegericht? Ben je leergierig en durf jij je mening te geven? Ben je daarnaast enthousiast en kan je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Verder:

  • Ben je minimaal 4 dagen in de week beschikbaar;
  • Beschik je over HBO of WO-denkniveau en opleiding;
  • Heb je een relevantie studierichting;
  • Zoek je vanaf september 2022 een stage.
Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. Daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.