Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Retail Investments ABN AMRO MeesPierson in Utrecht

In het... Vind jij het leuk om mee te werken en je in te leven in onze vermogende klanten? Verdiep jij je graag in de achtergronden van onze Specialisten Vermogensbeheer? Wat houdt het in om onze specialisten optimaal te...

Beschrijving

In het kort

Vind jij het leuk om mee te werken en je in te leven in onze vermogende klanten? Verdiep jij je graag in de achtergronden van onze Specialisten Vermogensbeheer? Wat houdt het in om onze specialisten optimaal te ondersteunen en een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal! Wij zijn benieuwd!


Retail Investments is verantwoordelijk voor Vermogensbeheer dienstverlening aan Retail klanten met een belegd vermogen van €50.000 tot €500.000. Je werkt samen met een groep enthousiaste Assistent Vermogensspecialisten binnen ABN AMRO MeesPierson Retail Investments. De specialisten werken vanuit twee clusters in het land: Noord en Zuid. Het centrale team assistenten is gevestigd in Utrecht. Dit is tevens ook jouw werkplek, met mogelijkheid tot flexwerken.  
 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je ondersteunt de specialisten bij uiteenlopende werkzaamheden, zodat zij zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden. Zo stel je klantdossiers samen, ontvang je inkomende telefonie van klanten, maak je klantafspraken en ondersteun je het team bij administratieve taken. Verder:

  • Zorg je voor het gereed maken en verdere afhandeling van nieuwe vermogensbeheer contracten;
  • Vraag je ontbrekende gegevens op, werkt ze verder uit en verwerkt ze in de juiste systemen;
  • Bewaak je de doorlooptijden van de afhandeling van het verkoopproces en signaleert stagnatie;
  • Ondersteun je de (adjunct) manager(s) bij het verzamelen van management informatie;
  • Denk je mee over verbeteren van onze processen en kom je actief met verbeterideeën.
Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij proactief, ondernemend en nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken wat het beste is voor de klant? Werk jij zorgvuldig en heb je oog voor detail? Ben jij daarnaast klantgericht en praat je makkelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

    Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
    Beschik je over een HBO werk- en denkniveau
    Zoek je vanaf september 2022 een stage voor minimaal 20 weken;
    Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s. 

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO. Zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.
 

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen. 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.