Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Execution Only Desk ABN AMRO MeesPierson (m/v) in Amsterdam

In het... Ben jij een analytische en proactieve MBO, HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van beleggen? Wil jij werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij de Execution Only...

Beschrijving

In het kort

Ben jij een analytische en proactieve MBO, HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van beleggen? Wil jij werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij de Execution Only Desk en ondersteun ons team bij alles wat wij doen. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog veel van op!

Hoe ziet jouw werkomgeving en werkzaamheden eruit?

De afdeling Execution Only Desk is een team van specialisten, die klanten ondersteunen bij grote en/of complexe beleggingsorders. De klantengroep, die de Execution Only Desk bedient, is veeleisend in haar servicebehoefte en vraagt om tailor made dienstverlening. Om deze doelgroep te bedienen is dus meer nodig dan de standaard concepten en portefeuilles van beleggingsadvies. Je komt te werken in een team van zeer ervaren professionals die dagelijks het vak met passie uitvoeren. De betrokkenheid is hier zeer hoog. Dit zal je dagelijks merken doordat iedereen bereid is jou verder te helpen. Zo zal je echt onderdeel worden van het team! 

 

Als stagiair(e) bij de Execution Only Desk zal jij naast het ondersteunen van onze specialisten, vooral projectmatig te werk gaan. Deze projecten zijn met name IT-gerelateerd, met als doel om de werkprocessen van het Execution Only Desk team te verbeteren. Dit betekent dat jij echt een bijdrage zal leveren. 
 

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Ben jij proactief, zelfstandig en leergierig? Kan jij goed presteren onder tijdsdruk en heb je een uitstekend analytisch vermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder: 

  • Heb je affiniteit met Word en Excel;
  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beschik je over MBO, HBO of WO werk- en denkniveau;
  • Zoek je een stage vanaf september 2022 voor minimaal 20 weken;
  • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om met een echte hands-on mentaliteit mee te werken op een uitdagende afdeling.
Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s. 

 

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO. Zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.
Gelijke kansen voor iedereen
Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

 

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen. 

 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.