Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Informal Investment Services ABN AMRO MeesPierson (m/v) in Amsterdam

In het... Ben jij geïnteresseerd in de wereld van start-ups? Dan zoeken wij jou! In deze stage krijg je de mogelijkheid om hands-on mee te werken met het selecteren van bedrijven en het organiseren van (online)...

Beschrijving

In het kort

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van start-ups? Dan zoeken wij jou! In deze stage krijg je de mogelijkheid om hands-on mee te werken met het selecteren van bedrijven en het organiseren van (online) bijeenkomsten. In deze (online) bijeenkomsten presenteren ondernemers, op zoek naar groeikapitaal, zich aan ons investeerdersnetwerk. Daarnaast kijk je naar de mogelijkheden hoe wij onze dienstverlening kunnen laten groeien.

Informal Investment Services is onderdeel van ABN AMRO MeesPierson en brengt bevlogen ondernemers en betrokken investeerders bij elkaar. Wij selecteren zowel ‘for profit’ bedrijven als ondernemingen waar het maatschappelijk rendement voorop staat. Hiermee bieden wij een unieke dienst aan onze ondernemende en vermogende klanten. Je komt te werken in een hecht team van betrokken professionals met liefde voor het investeringsvak. Iedereen is bereid om jou verder te helpen, zodat jij echt onderdeel kan worden van ons enthousiaste team en jezelf kunt ontwikkelen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als stagiair(e) help jij het Informal Investment Services team met de dagelijkse werkzaamheden en het verder verbeteren en vergroten van onze dienst, door:

  • Het vinden en selecteren van bedrijven;
  • Het schrijven van investeringsproposities;
  • Het organiseren van (online) bijeenkomsten;
  • Het uitbouwen van onze propositie voor vrouwelijke investeerders.
Wie ben jij?

Ben jij zelfstandig, proactief, ondernemend en nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken wat het beste is voor de klant? Stap je makkelijk op mensen af en ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen, oplossingen en ideeën? Kun je snel verbanden leggen en ben je benieuwd naar de financiële kant van ondernemen en de netwerkfunctie die wij voor ondernemers en investeerders vervullen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder;

  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beschik je over minimaal een HBO of WO werk- en denkniveau;
  • Zoek je vanaf september 2022 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO. Zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.