Helaas, deze vacature is niet actief.

Realisation Lead III in Nijmegen

In het... Wil jij onze adviseurs naar een significant hoger werkniveau tillen d.m.v. high impact coaching? Gaat je hart sneller kloppen van continu verbeteren en wil jij in de lead zijn om het gezicht te worden van de ontwikkelingen die...

Beschrijving

In het kort

Wil jij onze adviseurs naar een significant hoger werkniveau tillen d.m.v. high impact coaching? Gaat je hart sneller kloppen van continu verbeteren en wil jij in de lead zijn om het gezicht te worden van de ontwikkelingen die het Contact Center en meer specifiek Business Contacts gaan doormaken in de komende jaren? Reageer dan nu op deze vacature voor senior teamlead Contact Center (Realisation Lead III).

Je werk

Als senior teamlead help je medewerkers om hun doelen te bereiken. Je kent de ontwikkelingsbehoefte van je teamleden en weet met de juiste dialoog hun performance en het team te versterken. Je hebt een heldere visie en kunt daarmee richting geven aan je team. Als coach ben je in staat om bij complexe vragen of klachten van klanten jouw medewerkers te ondersteunen, zodat deze gesprekken deskundig worden afgehandeld. Je stimuleert medewerkers om, binnen de kaders, verantwoordelijkheid te nemen en ondernemerschap te tonen. Business Contacts is de kweekvijver van talent binnen de bank en je draagt dan ook bij aan de persoonlijke- en professionele groei van jouw medewerkers. Om dit alles voor elkaar te krijgen toon je inspirerend leiderschap.

Naast je dagelijkse werk is ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling, vitaliteit, inspiratie, plezier en betrokkenheid. Dit alles draagt eraan bij dat we samen met jou bouwen aan een succesvolle afdeling. Voor jou betekent dit een nadrukkelijke voorbeeldrol en enthousiasmeer je het team hier aan bij te dragen! 

Als senior teamlead ben je een belangrijke sparringpartner voor het MT en Personal & Business Banking. Je vertegenwoordigt Business Contact lijnbreed in diverse projecten en meetings met stakeholders. 

Je geeft direct leiding aan een team van 20-25 adviseurs. Jullie bieden deskundige ondersteuning aan de ondernemer wanneer het ertoe doet; persoonlijk waar nodig, digitaal waar mogelijk. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en in één keer goed afhandelen van de meer complexe vragen van ondernemers in het MKB segment en gidsen jullie klanten met een kredietbehoefte middels een (korte) intake naar het juiste kanaal.

Werkomgeving


Dit zijn wij: Business Contacts

•            > 150 klantcontact professionals

•            op meerdere locaties in Nederland

•            9 teams

•           > 550.000 calls en chats op jaarbasis

•            diverse skills en werkstromen

Onze doelgroep:

•            330.000 zakelijke klanten met een omzet < 2,5 mln (MKB/SME) zonder vaste relatiemanager

Ons bedieningsmodel

•            click - chat - call - face

Je officiële standplaats is Nijmegen. Vanwege COVID-19 werken we momenteel echter voornamelijk vanuit huis.

Je profiel


Je leidt zelfstandig een team van adviseurs en houdt hierbij rekening met het belang van de klant en de bank. Je bent doortastend in het aansturen en ontwikkelen van medewerkers. Dat doe je door medewerkers te inspireren en te coachen. Je herkent talent en maakt hier op de juiste manier gebruik van. Je stelt uitdagende maar haalbare doelen en motiveert medewerkers om deze te behalen. Je communiceert duidelijk en blijft daarbij in dialoog. Je durft je teamleden aan te spreken, maar staat ook open voor de mening van anderen. Je afspraken kom je na. Je bent een voorbeeld voor je team en weet een goede samenwerking met je collega teamleads, operational manager en stakeholders binnen Contact Center en Personal & Business Banking te borgen. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte teamplayer.

Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

- HBO werk- en denkniveau met minimaal drie jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie en/of omgeving

- (Inhoudelijke) details en data schuw je niet; je beschikt over de kennis die nodig is voor jouw aandachtsgebieden of bent bereid om je deze binnen afzienbare periode eigen te maken

- Je neemt van nature eigenaarschap over de relevante thema's

- Je beschikt aantoonbaar over leidinggevende capaciteiten en coachingsvaardigheden 

Gezien de mate van professionaliteit van je team en de actuele uitdagingen van Business Contacts is (leidinggevende) ervaring in een soortgelijke functie voor deze vacature randvoorwaardelijk. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring, waarbij een groeipad tot de mogelijkheden behoort. 
 

Wij bieden

Het Contact Center biedt jou een dynamische werkomgeving waarin ruimte is voor persoonlijke groei en waarbinnen initiatieven nemen wordt gestimuleerd. Wil jij jouw passie en drive in coaching vertalen naar een organisatie die sterk in ontwikkeling is, dan is dit je kans. Je krijgt echt de ruimte om een zichtbare bijdrage te leveren aan het realiseren van de doelen van het Contact Center, Business Contacts en Personal & Business Banking. 

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen en flexibel te werken 
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Nijmegen
Dienstverbanden
Stage

Nijmegen | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.