Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Assistent(e) Filantropie Advies ABN AMRO MeesPierson in Amsterdam

In het... Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson...

Beschrijving

In het kort

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun onze Filantropie Advies afdeling bij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Filantropie Advies is een specifieke dienstverlening voor Private Banking relaties die ingezet wordt om klanten te ondersteunen met hun wens maatschappelijke richting te geven aan hun vermogen. Deze dienst wordt gezien als een kans om de relatie met een klant te verdiepen, maatschappelijke betrokkenheid te stimuleren en innovatie binnen de bank te laten zien. Goede doelen organisaties worden beoordeeld en geselecteerd, het klantbelang staart hierbij centraal.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met de afdeling neem je de agenda door met betrekking tot geplande klantgesprekken, evenementen of projecten, zodat je deze op de juiste wijze voorbereidt en afhandelt. 

Verder:

  • Breng je de klant in beeld;
  • Ga je in gesprek met klanten en interne stakeholders;
  • Handel je vragen, klachten en transacties accuraat af;
  • Organiseer je goede doelen bijeenkomsten of workshop sessies van top tot teen;
  • Verricht je regelmatig klantevaluaties;
  • Neem je commerciële en administratieve taken voor je rekening;
  • Ben je verantwoordelijk voor de algemene mailbox.
Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij proactief, ondernemend en nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken wat het beste is voor de klant? Werk jij zorgvuldig, ben je servicegericht en heb je oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder draagt affiniteit met goede doelen en maatschappelijk betrokken zijn bij aan het plezier in de stage.

 

  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je zoekt vanaf september 2022 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Het Onboardingsprogramma zorgt ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.