Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Data Analist(e) Digital Analytics ABN AMRO MeesPierson in Amsterdam

In het... Ben jij het talent die graag wilt werken met big data? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun de data analisten bij alles wat ze...

Beschrijving

In het kort

Ben jij het talent die graag wilt werken met big data? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun de data analisten bij alles wat ze doen. De afdeling zorgt er voor dat grote hoeveelheden data worden omgezet in betekenisvolle informatie voor andere medewerkers van de private bank. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Data analytics is een van de snelst groeiende afdelingen van ABN AMRO MeesPierson. Binnen een jong team ga je aan de slag om grote hoeveelheden data inzichtelijk te maken voor private bankers en andere afdelingen. Je begint de week met een weekstart waarbij de verschillende projecten besproken worden. Gedurende de dag houdt jij je bezig met allerlei digitale vraagstukken zoals bijvoorbeeld op basis van klikgedrag data de sales funnel te analyseren en optimaliseren, te analyseren welke content van de ABN AMRO MeesPierson en Financial Focus websites het meest gelezen wordt of het op een data-gedreven manier verder verbeteren van de ABN AMRO MeesPierson website.

Tijdens je stage zal je veel leren over de werkwijze binnen ABN AMRO. Daarnaast ben je bezig met het analyseren van data in programma’s als Excel en de output visueel maken met programma’s zoals Power BI. Je zal aan de slag gaan met SQL en digital analytics tools zoals Adobe Analytics en Google Analytics. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om je hard skills verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?

Ben jij diegene die graag hands-on meewerkt op een groeiende segment van ABN AMRO MeesPierson. Ben je betrouwbaar, zelfstandig en ga je zorgvuldig te werk? Ben je altijd op zoek naar nieuwe kennis en durf je de waarom vraag te stellen? Kan je je daarnaast vastbijten in een opdracht en je helemaal toewijden aan het vinden van een passende oplossing. Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Verder: 

•    Je hebt een professionele beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 
•    Je beschikt over minimaal HBO/WO opleidingsniveau; 
•    Je zoekt vanaf september 2022 een stage voor minimaal 20 weken; 
•    Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar. 

 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s. 

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO. Zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.
 

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen. 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.