Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Change & Implementation ABN AMRO MeesPierson (m/v) - Amsterdam

In het... Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil jij in een afdeling werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO...

Beschrijving

In het kort

Ben jij een nieuwsgierige en ondernemende WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil jij in een afdeling werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun Change & Implementation bij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten en de bank mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als stagiair(e) binnen de afdeling Change & Implementation realiseer jij samen met je collega’s de uitvoering van (change) trajecten binnen het Private Banking segment. De verwachting is dat je operationeel mee draait met strategische projecten en op deze afdeling projectmatig te werk gaat. Verder:

  • Kom je in een team met gedreven Change & Implementation Consultants die grote impact maken door het uitvoeren en implementeren van projecten en verandertrajecten binnen de bank;
  • Ga je projecten ondersteunen door bijvoorbeeld een bijdrage te leveren aan de optimalisatie en digitalisatie van processen;
  • Zal je veel doen en leren op het gebied van strategische verandering;
  • Ga je veel leren over stakeholdermanagement en ABN AMRO MeesPierson.
Wie ben jij?

Ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant en de medewerker? Kan jij daarnaast zelfstandig en proactief werken, en ben je niet bang om jouw mening en ideeën te delen met anderen? Heb jij tot slot affiniteit met de financiële dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Beschik je over WO werk-en denkniveau;
  • Ben je handig met Microsoft Word, PPT, Excel en heb je affiniteit met data analyse tools als PowerBI;
  • Zoek je vanaf september 2022 een stage voor minimaal 20 weken; 
  • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om met een echte hands-on mentaliteit mee te werken op een uitdagende afdeling.
Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

 

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO. Zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.