Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Service & Analyse Team Wealth Structuring ABN AMRO MeesPierson (m/v) in Utrecht

In het... Wil je leren over wat Financiële-, Vermogens-, en Estate Planning in de praktijk inhoudt? Wil je meer te weten komen over het juridisch en fiscaal analyseren van de financiële situatie van de klant en de...

Beschrijving

In het kort

Wil je leren over wat Financiële-, Vermogens-, en Estate Planning in de praktijk inhoudt? Wil je meer te weten komen over het juridisch en fiscaal analyseren van de financiële situatie van de klant en de uitkomsten vertalen in een guidance document voor de klant?  Ondersteun dan ons team analisten vermogensplanning bij Wealthstructuring Nederland bij alles wat wij doen!

Hoe ziet jouw werkomgeving en je werkzaamheden eruit?

Het succes van onze Wealth Structuring organisatie staat of valt met de kennis en vaardigheden van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Je werkt in een team van professionals (specialisten en analisten) Er is tijd en ruimte voor vaktechnische ontwikkeling. Niet alleen wat betreft actualiteit (vakliteratuur) maar ook voor opleiding (kennisverbreding) en vaardigheden. Zo zijn we in staat om voorop te blijven lopen en persoonlijke guidance aan klanten te bieden. Je werkt thuis of vanuit een centrale plek in Utrecht.

Jouw taak is om het Service & Analyse team te ondersteunen in onze dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan:

  • Het opstellen van een Persoonlijk Welkom voor de nieuwe klant (op basis van openbare bronnen)
  • De acceptantenrol, je bent de werkverdeler en verwerkt alle binnenkomende aanvragen
  • Processen optimaliseren. 
Wie ben jij?

Ben jij enthousiast en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Ben jij proactief, ondernemend en leergierig? Ben jij niet bang om je mening te geven en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Kan jij goed presteren onder tijdsdruk en ben je analytisch sterk? Kan jij daarnaast makkelijk praten en goed samenwerken en verbinding maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

  • Heb je affiniteit met Financiële Planning
  • Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Beschik je over HBO werk- en denkniveau;
  • Zoek je vanaf september 2022 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om met een echte hands-on mentaliteit mee te werken op een uitdagende afdeling.
Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage In Utrecht (Beneluxlaan 1010) We werken op dit moment veelal vanuit huis. Daarnaast hebben we een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Tijdens de stage spreek je dagelijks met zeer ervaren en gespecialiseerde Vermogensplanners en analisten Vermogensplanning, waar je ongelooflijk veel van kan leren.  Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO. Zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.