Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Next Private Banking - Amsterdam

In het... Ben jij de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Ondersteun de Next coaches van ABN AMRO MeesPierson bij alles wat ze doen; daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee, maar...

Beschrijving

In het kort

Ben jij de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Ondersteun de Next coaches van ABN AMRO MeesPierson bij alles wat ze doen; daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee, maar steek je zelf ook enorm veel van op.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

De coaches van Next adviseren de volgende generatie klanten met betrekking tot hun vermogen in de toekomst.  Jij ondersteunt de coaches van deze afdeling met verschillende werkzaamheden, zoals het organiseren van events, relatiebeheer en het geven van advies. Veel commerciële en administratieve taken neem jij voor je rekening. Bovendien ben je van begin tot eind betrokken bij klantgesprekken, waardoor iedere dag er weer anders uitziet!

Verder:

•Bereid je de klantgesprekken voor;
•Help jij mee met het organiseren van (online) events;
•Ondersteun je het team bij het geven van advies aan klanten;
•Schuif je aan bij de weekstart.

Wie ben jij?

Be an explorer! Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk!


•Je beschikt over minimaal HBO/WO opleidingsniveau;
•Je zoekt vanaf september 2022 een stage voor minimaal 20 weken;
•Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;
•Je hebt affiniteit met de doelgroep (klanten tussen de 18 en 35 jaar);
•Dat je natuurlijk ook nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig bent geloven wij graag, maar wat jou écht onderscheidt is je oneindige drive om te leren. Je bent nieuwsgierig en je wilt werkervaring op doen in de financiële en commerciële dienstverlening.

 

Wat bieden wij?

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Wij bieden jou een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien. Uiteraard onder een uitstekende begeleiding. Stagelopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook informele evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.


Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.