Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Business Support Private Banking ABN AMRO MeesPierson Segmenten in Amsterdam

In het... Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Ondersteun de Private Bankers, Beleggers en assistenten van ABN AMRO MeesPierson op operationeel gebied in onze...

Beschrijving

In het kort

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Ondersteun de Private Bankers, Beleggers en assistenten van ABN AMRO MeesPierson op operationeel gebied in onze klantbediening bij Business Support: daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Samen met je collega’s van Business Support en WorkForceManagement bepaal je welke operationele en administratieve taken jij voor onze klanten die dag gaat oppakken en afhandelen. Business Support is een nieuwe afdeling in opbouw binnen Private Banking ABN AMRO MeesPierson, dus naast het uitvoeren van de werkzaamheden mag je meebouwen en meedenken over hoe we onze activiteiten het best kunnen uitvoeren en hoe wij ons werk zo goed en efficiënt mogelijk kunnen doen. De werkzaamheden bevatten:

✓ Het verrichten je risicoanalyses;

✓ Het in beeld brengen van de klant;

✓ Het afhandelen van eenvoudige vragen en verzoeken van onze klanten;

✓ Het voor je rekening nemen van operationele en administratieve taken.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant? Ben jij daarnaast proactief, ondernemend en communicatief goed overlegd? En werk je tot slot zorgvuldig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

✓ Ben jij waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen;

✓ Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

✓ Volg je een opleiding op het niveau van HBO/WO ;

✓ Zoek je vanaf september 2022 een meewerkstage voor minimaal 20 weken;

✓ Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.