Helaas, deze vacature is niet actief.

Secretaresse Directeur Commercial Banking Clients in Amsterdam

In het... Als Secretaresse Commercial Banking Clients ben je dé rechterhand van de Directeur Commercial Banking Clients. Je ondersteunt hem bij alle voorkomende secretaressewerkzaamheden.  We als Commercial Banking...

Beschrijving

In het kort

Als Secretaresse Commercial Banking Clients ben je dé rechterhand van de Directeur Commercial Banking Clients. Je ondersteunt hem bij alle voorkomende secretaressewerkzaamheden.  We als Commercial Banking Clients streven naar een duurzame en langetermijnrelatie met onze klanten en stellen hierbij het klantbelang centraal. Hierbij zorgen we voor een evenwichtige afweging van de belangen van onze klanten, de bank en de verschillende betrokken stakeholders.  Voel jij je aangetrokken tot deze ambitieuze omgeving en denk jij dat je het in je hebt om succesvol te zijn in deze functie? Vertel ons dan jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je werkzaamheden hebben een breed en divers karakter en vragen een grote mate van zelfstandigheid. Zo speel je een belangrijke rol in het ordenen en prioriteren van de correspondentie waarbij je de post / email zelfstandig en conform eigen inzicht afhandelt. Je bespreekt mogelijk gevoelige stukken met de manager en attendeert hem op de afhandeling van belangrijke zaken. Je houdt deadlines scherp in de gaten. Daarnaast beheer je zijn agenda door o.a. afspraken zo in te plannen dat de werkweek efficiënt verloopt. Je voelt aan wanneer afspraken voorrang moeten krijgen en neemt initiatief in lopende zaken. Je regelt vergaderingen en bijeenkomsten en uit notulen / verslagen filter je de gemaakte afspraken en neem je hierop actie. Je verricht secretariële werkzaamheden voor commissariaten waaraan je leidinggevende zich heeft verbonden.

Werkomgeving

Binnen Commercial Banking Clients werken we aan het verder ontwikkelen van de sectorenbundels en maak we (gezamenlijk) een afweging over de inzet van mensen en middelen, het vormgeven van de langetermijnvisie en het uitdragen daarvan.  Jij speelt een centrale rol in deze ambitie. Je werkt rechtstreeks voor de Directeur Commercial Banking Clients. Je rapporteert dan ook direct aan hem. Naast jouzelf zijn er nog een aantal secretaresses werkzaam binnen Commercial Banking Clients. Deze secretaresses werken samen voor het voltallige MT Commercial Banking Clients.

Je profiel

Je bent een positief ingestelde, enthousiaste en ervaren secretaresse. Je bent proactief, werkt zelfstandig, weet te prioriteren en bent flexibel. Je beheerst de Engelse taal zowel in woord als geschrift goed.

Daarnaast weet je goed om te gaan met vertrouwelijke informatie. Je werkt graag en constructief samen. Klantcontact (zowel intern als extern) weet je te onderhouden en vormt voor jou geen obstakel.

Wij bieden

Werken bij Commercial Banking Clients betekent werken in een ambitieuze omgeving. We bieden je een veelzijdige functie aan, binnen een prettige werkomgeving. Je krijgt alle ruimte om mee te bouwen aan de diverse sectorbundels binnen Commercial Banking Clients.

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.