Helaas, deze vacature is niet actief.

Digital Design & Content Expert in Amsterdam

In het... Over de toekomst van bankieren weten we één ding zeker: het gaat vooral online gebeuren. Daarom werken we bij ABN AMRO Commercial Banking hard om onze dienstverlening naar de digitale wereld te brengen: de personal bank in a...

Beschrijving

In het kort

Over de toekomst van bankieren weten we één ding zeker: het gaat vooral online gebeuren. Daarom werken we bij ABN AMRO Commercial Banking hard om onze dienstverlening naar de digitale wereld te brengen: de personal bank in a digital age.
 

Bij Commercial Banking (CB) e-commerce doen we dat voor al onze zakelijke klanten: van ZZP-ers tot large corporates. Een doelgroep met complexe financiële behoeften, waarvoor we relevante en innovatieve oplossingen ontwikkelen, die passen bij de specifieke wensen van onze doelgroep. Wij zijn een team met groeiambities. Daarom zoeken wij mensen die met ons mee willen reizen om deze ambities samen waar te maken.
 

De collega die meteen meedraait in het team E-commerce Services, want jij bent natuurlijk inhoudelijk helemaal up-to-speed en up-to-date én je kunt technisch en qua Way of Working ook meteen instappen en meters maken, met ons. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!
 

We hebben meerdere vacatures, waaronder die van Digital Copy & Content Expert, dé spil van ons digitale contentplatform, die zorgt voor een perfecte invulling van klantbehoeftes naar digitale copy en content, gekoppeld aan de digitale service doelstellingen van ABN AMRO. Denk aan digitale klantreizen rondom het vervangen of aanvragen van nieuwe passen of het openen van een extra rekening via Internet bankieren. Maar ook het stimuleren van digitale contact opties zoals Chatbot Anna, Live Chat of Beeldbankieren.

Je werk

- Je schrijft, redigeert en publiceert onze digitale service content en beheert de ontsluiting daarvan via diverse kanalen op ons open en gesloten domein.
- Je ontwikkelt begrijpelijke en vindbare digitale content voor de zakelijke ABN AMRO website en stemt deze content af met content eigenaren en andere relevante stakeholders.
- Je bewaakt de kwaliteit van alle content pagina's en je bent verantwoordelijk voor deadlines en publicaties binnen het content management systeem. Sterker nog: je bent dé expert op het vlak van Tridion/SDL9 bij uitstek die per direct klaar staat ‘to hit the ground running’.

Werkomgeving

Deze rol van Digital Copy & Content Expert vervul je vanuit ons team CB E-commerce Services dat gevestigd is in Amsterdam. Samen met onze digital marketeers, data analisten, visual designers, ux-ers  en content-eigenaren, leidt jij klanten door hun ideale digitale service-reis.
 

Je wordt onderdeel van de afdeling Commercial Banking Digital, die met verschillende teams end-to-end verantwoordelijk is voor onze digitale kanalen: Internet Bankieren Zakelijk en abnamro.nl/zakelijk. Het E-commerce team is een jong en gedreven groep mensen die de ene innovatie na de andere voor zakelijke klanten op de markt zet. Binnen ABN AMRO heerst er geen 9-17 mentaliteit. Jouw collega's komen op hun sneakers naar kantoor en voor een snel overleg, gaan we vaak in de coffee corner zitten met onze eigen ABN AMRO barista's. Nu even niet natuurlijk. Dan bellen we met onze camera's aan.

Je profiel

Algemeen
- Minimaal Hbo werk- en denkniveau.
- Hbo-niveau taal-/communicatiekunde en/of School voor journalistiek.
- Minimaal 3 jaar relevante ervaring in posities binnen een digitale omgeving.
- Onmisbaar: aantoonbaar diepe expert-kennis van en zeer ruime ervaring met content management systeem Tridion/SDL9.


Specifiek
- Je hebt kennis van toegepaste online technieken gerelateerd aan schrijven voor het web, zoals SEO.
- Je hebt kennis van en ervaring met online communicatie, search, optimalisatie en E-commerce.
- Je staat stevig in je schoenen en hebt een oplossingsgerichte instelling
- Je bent pro-actief in signaleren van verbeterpunten

Wij bieden

Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien, daarnaast:
 

- een Hay salaris in schaal 8;
- een benefit budget van 11% waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen (o.a. extra vakantiedagen, een fiets en telefoon);
- een jaarlijkse salarisgroei van maximaal 7% op basis van je ontwikkeling;
- een aanvullend persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar, dat je vrij mag inzetten voor je ontwikkeling;
- een goede pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.