Helaas, deze vacature is niet actief.

UX Designer Tikkie in Amsterdam

In het... Onze Tikkie teams zijn elke dag bezig alles dat met geld te maken heeft begrijpelijk en leuk te maken voor onze particulieren en zakelijke klanten. Geld is een impactvol, complex en emotioneel onderdeel van het leven. En...

Beschrijving

In het kort

Onze Tikkie teams zijn elke dag bezig alles dat met geld te maken heeft begrijpelijk en leuk te maken voor onze particulieren en zakelijke klanten. Geld is een impactvol, complex en emotioneel onderdeel van het leven. En tegelijkertijd verandert de manier waarop we bankieren met de dag. Daarom werken we aan het creëren van innovatieve en klantvriendelijke oplossingen voor onze klanten. Goed design is hierin een voorwaarde, en daarom zijn we op zoek naar de beste designers!
Naast design vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Er is ruimte om te groeien in diverse richtingen, en we horen graag jouw ideeën en doelen.

Je werk

Jij bent het ‘creatieve geweten’ en werkt in een of meerdere scrumteams, met onder andere een product owner, scrummaster, developers en testers. Gezamenlijk werk je aan de doorontwikkeling van Tikkie en/of het aanbieden van relevante content. Jij bent daarmee verantwoordelijk voor het gehele designproces en je zorgt voor de aansluiting met de belevingswereld van de gebruiker, van concept tot en met livegang. Je houdt je bezig met ontwerpen, prototypes maken en valideren met klanten. Dit doen we samen met onze UX Researches in het lab, maar ook digitaal. Waar nodig pas je designs aan, en daarbij stel je de klant altijd voorop. Om de totaal ervaring van onze klant consistent te houden heb je contact met je collega designers en zo zetten we samen een killer UX neer!

We zoeken natuurlijk een ontwerper die goede designs aflevert. Je kent de methodes en kunt een vloeiende klantervaring neerzetten. Je bent communicatief, creatief en weet hoe je een ontwerpproces aanpakt. Je creëert graag duidelijkheid voor mensen en bent niet bang om een visie uit te dragen. Door je brede ontwikkeling ben je in staat om samen te werken met verschillende disciplines. Je weet hoe je omgaat met afhankelijkheden in een grote organisatie en durft op het juiste moment ‘nee’ te zeggen. Kan een ontwerp beter? Dan kun jij je collega’s daarvan overtuigen. 
 

Werkomgeving

Als UX designer voor Tikkie maak je onderdeel uit van de Tikkie teams en je collega UX designers. De UX designers werken ook samen met het Customer Experience team voor de zakelijke doelgroep en de particuliere doelgroep. Hier werken veel collega’s van verschillende disciplines om elke dag de beste klantervaring neer te zetten. Dit team bestaat uit Customer Experience experts, UX Designers en Customer & Market Insights specialisten. Als UX designer schakel je veel met je collega’s uit het UX-team. Ons team heeft een informele en open sfeer, waar we elkaar helpen en uitdagen. We werken met betrokken en enthousiaste designers die graag bijdragen aan het financiële succes van onze klanten.

Je profiel
  • Bij voorkeur een WO of HBO-opleiding in UX Design (Communication & Multimedia Design of Industrieel Ontwerpen)
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste
  • 2-5 jaar werkervaring in het vakgebied
  • Ervaring met een designprogramma (bijvoorbeeld Axure/Sketch/Figma) is een vereiste
  • Aantoonbare ervaring uitgewerkt in een portfolio
  • Ervaring met Responsive Design en met gestandaardiseerde interactiepatronen en design systems
  • Ervaring met design thinking technieken, agile werken & scrum
  • Kennis van de mogelijkheden van CSS en HTML
Wij bieden

Bij ons team krijg je de kans om vooruitstrevende designs te maken in een continue veranderende omgeving. Je kan je stempel drukken op een bedrijfsonderdeel in ontwikkeling. De toekomstvisie staat als een huis, met de invulling gaan we nu concreet aan de slag. Van één ding ben je zeker: je stapt aan boord bij een ervaren Nederlands A-merk met een sterke online positionering. Vanaf dag één heb je de kans om je uitgewerkte ideeën te testen, en meer dan genoeg traffic om snel effect van je werk te zien. Alles wat we co-creëren zou zomaar eens de volgende e-Commerce best practice kunnen worden. Je werkt samen met bevlogen toppers binnen en buiten de bank die allemaal hetzelfde willen: zinvol werk dat bijdraagt aan het financiële succes van particulieren en kleine ondernemers.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken in Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden je daarom verantwoordelijkheid en ruimte. Zo kun je uitgroeien tot de professional die je wilt zijn, samen met collega’s die jouw drive en visie delen. Uiteraard hoort daar een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Een jaarsalaris van maximaal 74,5K all-in (inclusief vakantietoeslag en prestatiepremie) o.b.v. een 40-urige werkweek, inschaling op basis van ervaring en kennis. Daarnaast zijn secundaire arbeidsvoorwaarden voor een groot deel flexibel en zelf samen te stellen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.