topjob

Stagiair Personeelsplanning bij KIWA in Nieuwegein

Volg jij een Hbo-opleiding Bedrijfskunde of HRM? Ben je op zoek naar een veelzijdige meeloopstage? Kom Kiwa CMR dan helpen bij de dagelijkse planningsproblematiek en het verder professionaliseren van de afdeling planning!

Wat ga je doen?

Wat houdt de stage-opdracht precies in?

De afdeling personeelsplanning van de divisie Kiwa CMR (Agro, Veevoer en Voeding) staat dagelijks voor een grote uitdaging om alle medewerkers te plannen op de verschillende diensten door heel Nederland. De planning opereert centraal vanuit het hoofdkantoor in Nieuwegein. De basis voor het maken van de personeelsplanning zijn de roosters die per medewerker gemaakt worden. Om een rooster te kunnen maken heb je als uitgangspunt de kaders vanuit de arbeidstijdenwet en bedrijfsrichtlijnen over werktijden.

Het basisrooster wordt verder uitgewerkt zodanig dat er per medewerker een 4 weeks rooster wordt gepubliceerd. Op dag basis kunnen nog wel afwijkingen zijn die met de medewerkers
gecommuniceerd moeten worden.

Voor het jonge team van de personeelsplanning zijn we op zoek naar een stagiair die enerzijds meewerkt en elke dag de planning zo efficiënt mogelijk oplevert, en anderzijds meedenkt in de verdere ontwikkeling van de afdeling planning.

De Personeelsplanning kan hierbij jouw hulp goed gebruiken!

Wat ga jij als stagiair doen?

Samen met 8 personeelsplanners en hun leidinggevende plan je dagelijks ruim 450 medewerkers over de verschillende locaties in het land. Je plant hierbij medewerkers die op grotere locaties werken,
maar ook medewerkers die meerdere locaties op 1 dag bezoeken om hun werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast houdt de planningsafdeling zich ook bezig met vakantieplanningen, strategische personeelsplanningen (SPP) en nog veel meer! Tenslotte wordt ook vanuit de afdeling planning de administratieve zaken bijgehouden zodat medewerkers hun juiste uren en toeslagen betaald krijgen. De output hiervan gaat naar de salarisadministratie voor verdere verwerking, zodat de medewerkers elke maand het juiste salaris en de juiste toeslagen ontvangen.

Wat wij bieden

 • Je ontvangt een stagevergoeding van € 350,00 per maand op basis van 38 uur;
 • Je wordt door een vakinhoudelijke professional (personeelsplanners) begeleidt;
 • Je bent vanaf het begin betrokken bij een belangrijk en interessant organisatorisch proces;
 • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Wat wij vragen:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau; Bedrijfskunde of HRM;
 • Je bent in staat telefonisch met medewerkers te overleggen over hun inzet;
 • Je behoudt overzicht in complexe situaties;
 • Je kunt snel beginnen (februari 2022), de stage neemt circa 6 maanden in beslag;
 • Je bent in staat goed in een team te functioneren;
 • Je bent kritisch, leergierig en durft initiatief te nemen;
 • Een enthousiaste stagiair met voldoende humor.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Waar kom je te werken?

Je kunt de stage deels vanuit huis en deels vanuit kantoor invullen (inwerken doen we zoveel mogelijk op locatie). Het kantoor is gevestigd in Nieuwegein. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en gevestigd dichtbij de snelweg.

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Nieuwegein
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€350 Per maand
Verantwoordelijk voor
De afdeling personeelsplanning van de divisie Kiwa CMR (Agro, Veevoer en Voeding) staat dagelijks voor een grote uitdaging om alle medewerkers te plannen op de verschillende diensten door heel Nederland.
Gepubliceerd op
11-01-2022

Topjob | Nieuwegein | Stage HR | Stage | HBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.