Afstudeeropdracht Front-end development in Deventer

Beschrijving

Topicus? Nooit van gehoord… Kan kloppen. We zijn namelijk wat bescheiden, maar ook ambitieus. Dat moet ook wel. Want met ruim 1.000 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de , het , de en het écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen. En jij dus ook, als je afstudeert bij Topicus!

Jouw afstudeeropdracht

Binnen onze Topicus divisie Finance wordt het hypotheekportaal ontwikkeld. Dit selfservice portaal biedt consumenten inzicht in hun hypotheek bij hun eigen hypotheekverstrekker. Dit portaal sluit aan op achterliggende systemen bij de klant voor hypotheekgegevens. Via het portaal krijgt de consument inzicht in zijn hypotheek en kan hij wijzigingen aanbrengen in zijn lopende hypotheek. Het hypotheekportaal wordt ingezet door een aantal hypotheekverstrekkers, maar draait daarnaast het ook bij een andere partij als nazorgportaal. Deze partij is geen hypotheekverstrekker, maar een organisatie met als doel huiseigenaren te helpen met hun koophuis door middel van advies en bemiddeling. Via het nazorgportaal kunnen consumenten hun eigen persoons-, hypotheek- en inkomensgegevens invullen en vervolgens allerlei scenarios doorrekenen. Een ander product waar aan gewerkt wordt, is het adviseursportaal. Deze applicatie geeft hypotheekadviseurs inzicht in de hypotheken van hun klanten en biedt hen de mogelijkheid om, met instemming van de klant, hier wijzigingen in aan te brengen.

Op dit moment hebben wij een aantal front-end applicaties, waaronder twee geschreven in Angular: het hypotheekportaal, waar het nazorgportaal onderdeel van is en het adviseursportaal. Op dit moment zijn het hypotheekportaal en het adviseursportaal nog afzonderlijke Angular projecten, terwijl ze in de opzet, infrastructuur en gebruikte techniek veel gelijkenis tonen. Tijdens jouw afstudeeropdracht breng je zowel het technische verschil als de gedeelde functionaliteit en schermen in kaart van het nazorgportaal ten opzichte van het hypotheekportaal. Je brengt advies uit hoe we onze front-end applicaties beter kunnen onderhouden in de toekomst en hoe we het nazorgportaal los kunnen trekken in het huidige angular project. Je ontwikkelt een prototype waarin meerdere Angular applicaties onderdeel zijn van één repository die daarin gebruik kunnen maken van gedeelde code, buildtooling op basis van dezelfde Angular versie.

Wat wij zoeken in een afstudeerstagiair(e)

Een enorme drive en interesse in de IT-wereld. Pas je daarnaast in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met onze ervaren collega's kunnen wij jouw afstudeeropdracht tot een succes maken.

 • Je bent een vierdejaars student in de richting van HBO ICT software engineering of computer science.
 • Je hebt een passie voor front-end development.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je wil aan de slag met Angular, Rest-APIs & Azure.
 • Je hebt een kritische blik op de opdracht.
Jouw ontwikkeling bij Topicus

Voor jou is deze stage dé manier om kennis te maken met Topicus en jezelf verder te ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Jij maakt zelf je afstudeerstage tot succes. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.

What's in it for you?
 • Een vaste plek op ons kantoor in Deventer.
 • Carrièreperspectief. Veel van onze afstudeerders blijven bij ons plakken. Ben je een talent in de dop? Dan is de stap naar een of zo gemaakt!
 • Een vergoeding van € 500 bruto per maand bij een fulltime verband.
 • Een studentbindingsprogramma: iedere maand een bijeenkomst met alle studenten binnen Topicus.
 • Heersende versgemalen bonenkoffie en pizza's uit onze eigen steenoven.
 • Enorm veel kennis. Ook als afstudeerder schuif je aan bij een , zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
 • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
 • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar, maar eigenlijk helpen al jouw directe teamleden en collega's om jouw afstudeeropdracht tot een succes te maken.

En niet te vergeten: zon 1.000 enthousiaste collegas die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier).

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
29-12-2021

Deventer | Stage ICT | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.