Helaas, deze vacature is niet actief.

Hypotheekspecialist in Amersfoort

Je... Stel je eens voor… dat jij ervoor zorgt dat onze intermediairs en adviseurs zich volledig kunnen richten op dat waar zij goed in zijn: adviseren in hypotheken. Zij blij, jij blij! Met jou erbij als hypotheekspecialist maken we dit...

Beschrijving

Je werk

Stel je eens voor… dat jij ervoor zorgt dat onze intermediairs en adviseurs zich volledig kunnen richten op dat waar zij goed in zijn: adviseren in hypotheken. Zij blij, jij blij! Met jou erbij als hypotheekspecialist maken we dit samen mogelijk. Wij gaan jou in je kracht zetten in een dynamische omgeving zodat jij straks jouw expertise kunt inzetten en volwaardig sparringpartner bent voor onze intermediairs en adviseurs. Jij stelt de juiste vragen, geeft het passende antwoord en dat allemaal op het gebied van hypotheken. Dit doe jij veelal telefonisch, maar wij gebruiken ook andere digitale contactmogelijkheden Zo weten onze intermediairs en adviseurs tot in detail hoe zij hun aanvragen moeten regelen. Samen zorgen wij dat de consument verantwoord kan wonen in zijn of haar droomhuis.

Jouw uitdagingen als hypotheekspecialist

Acceptatie
Je beoordeelt en analyseert complexe en voornamelijk hypotheekaanvragen van ondernemers in privé binnen de vastgestelde kaders. Het wordt juist gewaardeerd dat je op een verantwoorde manier buiten de kaders, regels en richtlijnen van het kredietbeleid meedenkt. Soms krijg je te maken met verschillende visies op een dossier, maar dankzij jouw ervaring weet je dit functioneel in te zetten met oog op het resultaat. Je houdt rekening met het klantbelang, en geeft op basis van de beschikbare gegevens een bindend advies.

 

Overdracht deskundigheid
Je adviseert en informeert diverse stakeholders in verschillende werk- en projectgroepen. Je draagt je kennis op jouw aandachtsgebied over aan collega's, zodat zij hun functie professioneler kunnen uitvoeren. De specialist is een sparringpartner voor het management, draagt de bedrijfsvisie uit en is enthousiast, positief, stressbestendig, motiverend en inspirerend. Je neemt je verantwoordelijkheid waar nodig en bent in staat tot zelfreflectie, je hebt een duidelijke toekomstvisie met een portie lef.

 

Verbetervoorstellen
Je signaleert verbeter-/knelpunten in producten, diensten, processen en procedures. Je gaat na op welke wijze deze kunnen worden opgelost en doet naar aanleiding van je bevindingen voorstellen voor aanpassingen/vernieuwingen van processen, procedures e.d. en bespreekt dit met jouw leidinggevende. Je vervult hierin een voortrekkersrol.

 

Je werkomgeving

Je bent werkzaam binnen een team op de afdeling Operations Florius, Moneyou en Direktbank. Op deze afdeling werken 150 medewerkers. Opgesplitst in verschillende teams en specialismes. Jouw werkzaamheden verricht je gecombineerd vanuit huis en op ons kantoor in Amersfoort.

Het team waarvoor jij werkzaam zal zijn is specialist in het beoordelen van complexe zakelijke jaarcijfers. Jij bent verantwoordelijk voor het afgeven van een gedegen inkomen, die nodig is voor de verstrekking van de hypotheek. Vanuit jouw expertise fungeer je ook als kenniscentrum voor de collega’s en begeleid acceptanten die hun eerste stappen zetten in het beoordelen van jaarcijfers.

We bieden

Je maakt deel uit van een team met professionele collega’s die de uitdaging van de complexe en snel wijzigende financiële wereld niet uit de weg gaan. ABN AMRO Bank hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent, dat je veel ruimte krijgt om je verantwoordelijkheid te nemen en je ondernemerschap te ontwikkelen.

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen.
  • Wij ondersteunen bij continue ontwikkeling.
  • Wij werken flexibel.
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven.
  • En natuurlijk een goed salaris.
Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel, ben je niet bang voor een uitdaging en wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het team stuur dan je CV in en solliciteer direct! Neem voor meer informatie contact op met Jan-Christiaan Roeterdink, 06 1006 3923 of Minthe Eijsvogels 06 1079 9880. We maken graag kennis met je.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV’s te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV’s die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.