Helaas, deze vacature is niet actief.

Digital Expert / Business Developer in Amersfoort

In het... Klanten willen steeds meer zaken eenvoudig online regelen. Het digitale kanaal wint steeds meer terrein. Met nieuwe en digitale diensten bereiken we meer klanten dan ooit. De bank van morgen vraagt dus om een digitale mindset....

Beschrijving

In het kort

Klanten willen steeds meer zaken eenvoudig online regelen. Het digitale kanaal wint steeds meer terrein. Met nieuwe en digitale diensten bereiken we meer klanten dan ooit. De bank van morgen vraagt dus om een digitale mindset.
Help jij als digital expert / business analist mee in het bedenken en realiseren van onderscheidende digitale klantoplossingen bij Florius?
Waar denk jij aan bij een volgende stap?
Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Digital is binnen Florius verantwoordelijk voor de digitale voorkant. Internet, extranet, Apps. In je team waar je met digital business collega's en business developers ben je verantwoordelijk voor het bedenken van toepassingen, het uitwerken en passend maken binnen onze (digitale-) omgeving. Binnen een groot en professioneel bedrijf heb je als team veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Vernieuwen, verbeteren of veranderen van producten of processen. Digitale product ontwikkeling is waar jij voor staat!
Wat jij wilt gaan doen, weet je met overtuiging te brengen en anderen te inspireren om het nog beter te maken. Het team is volledig Nederlandstalig, dus beheersing van de Nederlandse taal is een must. Met jouw visie, inzet en kennis van zaken heb je gehoor gegeven aan wat echt belangrijk is voor onze klant en onafhankelijk adviseur. Je hebt overview om de grote lijn uit te zetten en te bewaken maar je bent ook in staat om van een brainstorm sessie te komen tot een concreet maakbaar initiatief. 

Werkomgeving

Florius is een hypotheeklabel van ABN AMRO, speciaal gericht op het onafhankelijk advieskanaal (Intermediairs). Florius staat goed bekend in de markt: "Florius loopt vooruit, heeft interessante ideeën voor de toekomst en neemt de branche hierdoor op sleeptouw. Ze neemt duidelijk het initiatief om zowel met als voor de branche te innoveren.”  Het Digital team van Florius is een team van professionals die de digitale wereld ademt. Altijd op zoek naar de beste digitale oplossingen. En dit autonoom realiseren in het agile team. Dat is waar je in terecht komt. Je werkt in een klein en wendbaar team en samen bedenk je oplossingen en zorgt dat die oplossingen ook daadwerkelijk live gaan. Dus verantwoordelijkheid nemen en geven en een "hoe kan het wel!-" instelling is belangrijk om succesvol te blijven! Iedereen heeft zijn expertise maar het team moet samen het resultaat behalen. Dat maakt werken bij Florius zo leuk, maar ook leerzaam en uitdagend!

Je profiel

Je weet de wens van de klant te vertalen in digitale toepassingen of je komt met oplossingen waar de klant nog niet direct aan gedacht heeft en draagt bij om Florius ook in de toekomst in de top te laten meedraaien. Digitaal denken zit in jou. De meest waardevolle “digital experience” voor onze klant realiseren is wat jou drijft!


Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
•    WO werk- en denkniveau
•    Ervaring met het bedenken, realiseren en ‘live’ brengen van digitale oplossingen
•    Overtuigend, analytisch sterk
•    Ziet kansen, komt met oplossingen, weet met kennis van zaken en humor succesvolle samenwerkingsverbanden te realiseren
•    Krijgt en neemt verantwoordelijkheid, ook als het even tegen zit!
•    Je weet een brede groep stakeholders mee te krijgen
•    Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal

Wij bieden

De omgeving is gebaseerd op de agile principes. Hierin krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om veranderingen te realiseren. Echt impact te realiseren. Dit doe je samen met professionals in het vakgebied. Kan jij dit aan? Past jou dit? Dan ben je helemaal op je plek bij Florius; klein genoeg om een idee daadwerkelijk te realiseren, groot genoeg dat het wel echt ergens over gaat!

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • 1 week per jaar voor Banking4Better. Dan kun je bijvoorbeeld via de ABN AMRO Foundation tijd besteden aan goede doelen of persoonlijke ontwikkeling
  • Salarisindicatie: Eur. 50.000 - 61.000  all-in o.b.v. een 36-urige werkweek.
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een goede pensioenregeling
  • Mobiele telefoon & laptop 

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.