Helaas, deze vacature is niet actief.

Begin als fulltime commercieel medewerker in Hoorn

Vanuit een experience center elke dag weer klanten blij maken door net die extra stap te zetten? Begin als fulltime commercieel medewerker in Hoorn.

32 - 40 uur per week
Tussen €2.100 en €2.700 Per maand

Wat ga je doen?

Als fulltime commercieel medewerker in Hoorn ben jij het visitekaartje van de winkel. Je werkt met een leuk, gezellig, gemotiveerd team bij een bedrijf dat leverancier en installeur is van kachels en haarden. Een bijzonder product die zichzelf verkoopt maar niet zonder jou hulp natuurlijk. Iedere vraag van de klant is weer anders. Vragen kunnen gaan over het juiste model of misschien juist wel om jou mening. Het is daarom jou verantwoordelijkheid om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van je klant. Jij bent ook degene die verantwoordelijk is voor de administatieve afhandelingen.

Het bedrijf
Door de jaren heen is dit gezellige bedrijf uitgegroeid tot een expert op het gebied van kachels en haarden. Kwaliteit en service dat is de missie van het bedrijf, als je een aankoop heb gedaan kun je er vanuit gaan dat je een goede aankoop heb gedaan. Nu het bedrijf zo gegroeid is staan er rond de 700 kachels en haarden opgesteld in het experience center Benningbroek, Hoorn en Middenmeer.

Werktijden en dagen
Als fulltime commercieel medewerker in Hoorn ga je aan de slag voor 40 uur per week en werk je op verschillende locaties. Op de vrijdag sluit je de week gezellig af met een bedrijfsborrel. Je werkt nooit in de avond of op de zondag, heerlijk toch!

Wat wij bieden

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2000 en €2700 (o.b.v. 40 uur);
  • Je bent op verschillende locaties aan het werk;
  • Werken bij een groeiend bedrijf;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Gezellige vrijdagmiddag bedrijfsborrels.

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je bent een gemotiveerd en verantwoordelijk;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Hoorn
Werkuren per week
32 - 40
Salarisindicatie
Tussen €2.100 en €2.700 Per maand
Verantwoordelijk voor
Het aanspreekpunt voor klanten in de winkel

Hoorn (NH) | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.