Operationeel & Account Management stage bij Foodsy in Utrecht

Ben jij een leergierige student, studeer je in de richting van Business Administration/Sales, Commerciële Economie, Food & Business of Retail Business School en zoek jij vanaf 1 februari een uitdagende meewerkstage voor een periode van minimaal 4 maanden? Dan ben je bij Foodsy op het juiste adres!

Wat ga je doen?

Wat is Foodsy?

Foodsy is het pre-order & pay platform voor de gehaaste treinreiziger. De laatste vier jaar hebben we met een innovatief en ambitieus team gewerkt aan het succesvolle concept van pre-order, pay, grab & go. Vorig jaar zijn we in samenwerking met NS uitgerold naar 38 treinstations en meer dan 100 winkels. Naast treinstations, zijn we ook bezig met nieuwe markten. Zo kan je sinds september 2021 ook via Foodsy bestellen op diverse scholen. Foodsy gaat oprechte en eerlijke samenwerkingen aan op drukke locaties, waar veel en vaak lange wachtrijen staan. Hierbij zijn wij een toevoeging op het proces van de winkel en dé mogelijkheid voor winkels om hun sales te verhogen door de haastige doelgroep te bereiken via ons platform. 

 

Wat ga je doen?

Als je affiniteit hebt met innovatie, ondernemerschap, new food trends en op zoek bent naar een uitdagende stage dan zit je bij Foodsy op de goede plek. Als stagiair Operationeel & Account Management krijg je de mogelijkheid om met Foodsy uit te rollen door het hele land. Je zorgt ervoor dat de bestelprocessen op rolletjes lopen en de winkels zich aan de gemaakte afspraken houden. 

In de grote lijnen betekent dit dat je dagelijks contact zal hebben met meerdere business klanten van Foodsy. Denk hierbij aan het in orde maken van nieuwe winkels en locaties, locatie checks bij de bestaande winkels, het up-to-date maken van de menu’s in de app en het plaatsen van testbestellingen. Je bent bij nieuwe locaties een belangrijke schakel in de opstartfase en je helpt bestaande locaties als zich problemen voordoen. Zo word je van A tot Z betrokken in het hele proces na aansluiting van nieuwe winkels. Waar mogelijk zal je ook betrokken worden in het sales proces en kun je jouw sales-skills ontwikkelen. 

Foodsy groeit hard, maar we bestaan nog uit een klein team en werken nauw met elkaar samen. Je krijgt van alle teams de werkzaamheden mee en kunt dus veel leren van sales- en accountmanagement. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en zult veel onderweg zijn.

 

Wat wij bieden

  • Een ambitieuze en dynamische werkomgeving bij een groeiende scale-up, waar je volledig bij wordt betrokken
  • Een informele sfeer binnen een team van jonge, enthousiaste collega’s
  • Alle vrijheid voor eigen initiatief en de mogelijkheid om van A tot Z te leren
  • De mogelijkheid om naast je stage onderzoek uit te voeren (het gaat om een meewerkstage)
  • Leuke borrels en teamuitjes
  • Een kantoor in de buurt van station Utrecht Centraal, dat makkelijk bereikbaar is met het OV

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Samenwerken
  • Geen ervaring vereist
  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Heb je vragen, wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in deze stage? Bekijk de vacature op onze website!

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€150 Per maand
Verantwoordelijk voor
Uitvoeren van operationele taken
Gepubliceerd op
10-11-2021

Utrecht | Stage accountancy | Stage management | Stage | HBO | Universiteit

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.