Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Buying in Amsterdam

Beschrijving

Ben jij een pro-actieve en gedreven Buying student? Wil je praktijkervaring binnen een internationale omgeving wil opdoen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een buying stagiaire die weet wat "curvepower" betekent.

Jouw grootste uitdaging!

Jij bent een volwaardig onderdeel van ons dynamische Buying team. In deze stage ga jij je onder meer bezig houden met de voorbereiding van orders, accuraat monsterbeheer, het controleren van labdips, de doorpas en het geven van fitting commentaar.


Een day at the job ziet er als volgt uit:

  • Het bijwonen van diverse inkoop, leverancier en styling meetings;
  • Het hebben van doorpas sessies met modellen en het geven van fit comments;
  • Het controleren van labdips, fabrics, fournituren en het monsterbeheer hiervan;
  • Orders voorbereiden, maken en opvolgen;
  • Het ontwikkelingsproces van nieuwe stijlen opvolgen;
  • Contact onderhouden met leveranciers en MS kantoren binnen Europa en in het verre oosten;
  • Het schrijven van verrijkingen voor de webshop;
  • Administratieve werkzaamheden.
Jij brengt dit met je mee!

Jij volgt de opleiding AMFI (Amsterdam Fashion Institute); TMO Fashion business school of Hogere textile school de Maere. Je hebt commercieel en cijfermatig inzicht en bent creatief, accuraat en ambitieus. Je hebt een “I can and I will” mentaliteit waardoor je flexibel en pro-actief handelt.

Ben jij bereid om in een korte tijd veel te leren? Heb je affiniteit met onze doelgroep; curvy ladies en ben je voor minimaal 4 maanden beschikbaar? Je werkt tijdens je stage samen met Styling, Visual Merchandising, Fit, Logistiek, Merchandising en Marketing. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je?
✪ Stagevergoeding ✪ Een internationale en dynamische werksfeer met enthousiaste collega’s ✪ Mogelijkheden om je individueel te ontwikkelen ✪ Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ✪ Een healthy lunch ✪ Gratis sporten in onze inpandige gym ✪ De mogelijkheid om te borrelen met je collega’s van MS Mode en andere labels als America Today en V&D in onze eigen bar “Gezellig”✪
HQ:

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.