Stage Design in Amsterdam

Beschrijving

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en wil jij samen met ons MS Mode naar een next level brengen? Ben jij klaar voor een uitdagende stage waar je écht kan meewerken? Solliciteer direct!
Jouw grootste uitdaging!
Geen dag is hetzelfde bij MS Mode! Je gaat stijlen, technische tekeningen en artworks uitwerken. Je maakt moodboards, geeft input voor de kleurkaarten en bedenkt hoe we onze collectie het beste kunnen presenteren in de winkel. Je wordt als volwaardig lid van het team gezien en geeft actieve input over thema’s en trendletters. Je werkt nauw samen met onze andere stylisten maar bent ook dagelijks bij inkoop te vinden zodat je samen de beste collectie kunt neerzetten. Je werkt vanuit het vastgestelde brandconcept van MS Mode, maar je bent ook niet bang om vernieuwende voorstellen te doen.
Jij brengt dit met je mee!

Dit ben jij: creatief, hands-on, flexibel, resultaatgerichtheid en conceptueel, bruisend vol nieuwe ideeën.

  • Je volgt een HBO/MBO-studie richting Fashion of Design of Grafisch;
  • Je weet wat curvepower betekent en hebt heldere ideeën over hoe je onze doelgroep wilt inspireren;
  • Je bent stressbestendig en weet je staande te houden in onze dynamische organisatie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Wat krijg je?
✪ Stagevergoeding ✪ Een internationale en dynamische werksfeer met enthousiaste collega’s ✪ Mogelijkheden om je individueel te ontwikkelen ✪ Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ✪ Een healthy lunch ✪ Gratis sporten in onze inpandige gym ✪ De mogelijkheid om te borrelen met je collega’s van MS Mode en andere labels als America Today en V&D in onze eigen bar “Gezellig”✪
HQ:

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
29-11-2021

Amsterdam | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.