Content Video Stage in Amsterdam

Beschrijving

Volg jij een opleiding richting film of fotografie en zoek jij een stage waarin je mee kan denken en jouw creatieviteit gewaardeerd word. Wil je bouwen aan een nieuwe afdeling en jong team binnen MS Mode? Waar geen dag hetzelfde is en je echt iets kan betekenen? Lights, camera, action! Jij wilt deze stage!
Jouw grootste uitdaging!

Tijdens deze stage begint je werkweek met het plannen en organiseren van de verschillende concepten. Na het inventariseren van alle wensen van ons Marketing- en Styling team en ga je alle tools verzamelen zodat je klaar bent voor de draaidagen later in de week.

Op basis van de maakte planning bedenk je samen met de Video Producer wat er aan content nodig is voor de verschillende (online) kanalen. Je ondersteunt in het creëren van storyboards en look-and-feel.

Daarna start je met je passie: het produceren van videocontent! Tijdens de twee volle draaidagen breng je alles tot uiting wat je eerder in de week hebt bedacht met de Video Producer. Yay!

Na deze energieke dagen kan je niet wachten om al je beeldmateriaal te editen. Je bent op de hoogte van de verzoeken van Online Marketing en Social Media om de video van concept tot edit op te maken. Eenmaal klaar met editen dan zorg je ervoor dat je waanzinnige content bij de verschillende afdelingen terecht komt.

Jij brengt dit met je mee!

Dit ben jij: proactief, hands-on, flexibel, resultaatgericht en accuraat. Ook bruis je van de nieuwe ideeën en kun je andere hiermee enthousiasmeren.

Jij bent een student die meer wil leren over Video Productie en die bovendien;
• Je volgt een opleiding richting video-/fotografie;
• Je zoekt een stage voor 3 á 4 dagen per week;
• Je beschikt al over de nodige cameratechniek;
• Je hebt kennis van Final cut pro;
• Je hebt aantoonbare interesse in vernieuwende- en innovatieve media.

Wat krijg je?
✪ Stagevergoeding ✪ Een internationale en dynamische werksfeer met enthousiaste collega’s ✪ Een healthy lunch ✪ Gratis sporten in onze inpandige gym ✪ De mogelijkheid om te borrelen met je collega’s van MS Mode en andere labels als America Today en V&D in onze eigen bar “Gezellig”✪
HQ:

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
29-11-2021

Amsterdam | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.