Helaas, deze vacature is niet actief.

WO stage: Reverse Logistics in Eindhoven

... Voor deze complexe opdracht zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven en zelfstandige Master student, bijvoorbeeld van de opleiding Operations Management & Logistics van de Technische...

Beschrijving

Functiebeschrijving


Voor deze complexe opdracht zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven en zelfstandige Master student, bijvoorbeeld van de opleiding Operations Management & Logistics van de Technische Universiteit Eindhoven of Supply Chain Management van de Universiteit van Tilburg, om de retourstromen van DAF Dealers naar de Parts Distributie Centra te onderzoeken. Deel van het onderzoek zijn de logistieke stromen maar ook het retour beleid en de impact daarvan op de klanttevredenheid, operationele verwerking van de retouren en de kosten en baten van het proces.
 

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gedreven en zelfstandige WO’ers die affiniteit hebben met logistiek en die onze teams willen ondersteunen bij het optimaliseren van onze processen.

· Kennis van Logistieke basisprincipes en technieken
· Analytisch vermogen
· Goede beheersing van Nederlands en Engels,
· Goede communicatieve vaardigheden op alle niveaus
· Uitgebreide kennis van en ervaring met Excel en Access
· Ervaring met Six Sigma 
 

Afdeling

De afdeling Continuous Improvement is de drijvende kracht achter het bedenken en invoeren van verbeteringen voor de verschillende processen in onze distributieketen. Deze procesverbeteringen hebben betrekking op de gehele supply chain: inkomende stromen van leveranciers, de processen binnen de Parts Distribution Center en de uitgaande stromen naar dealers. Hierbij ligt de focus op het verhogen van de productiviteit, doorloop- en levertijden reduceren en benodigde opslagruimte reduceren.

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 450,- (WO) bruto per maand op fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
  • Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!
  • Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees  verhalen van onze oud-stagiaires

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.