Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO/WO stage: Interne Controle PFE in Eindhoven

... Je ondersteunt de afdeling met het assisteren met het maken van de jaarplanning voor het interne controle programma. Verder zal de stagair assisteren met het uitvoeren van het testen van de...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Je ondersteunt de afdeling met het assisteren met het maken van de jaarplanning voor het interne controle programma. Verder zal de stagair assisteren met het uitvoeren van het testen van de SOx controles. Dit moet gerapporteerd worden aan corporate in de US. Communicatie met verschillende afdelingen, sub-divisies en belanghebbenden is nodig voor het uitvoeren van de testen.

Jouw profiel

Het is belangrijk dat de stagair goed kan communiceren, kritisch kan denken, analytisch ingesteld is, en zelfstandig kan werken.
Gewenste opleidingsrichtingen: Accounting / Finance / Business gerelateerd

Afdeling

Paccar Financial Europe is de lease-afdeling van DAF vrachtwagens. PFE biedt verschillende financiele diensten aan. Interne Controle maakt hier onderdeel van uit. Op deze afdeling worden verschillende controles uitgevoerd die onderdeel uitmaken van SOx, ICAP en Compliance.

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Na het afronden van je studie, krijg je de kans om jouw loopbaan bij DAF te starten;
  • Een stagevergoeding van € 375,- (HBO) en € 450,- (WO) per maand op fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
  • Elke afstudeerder krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.