Helaas, deze vacature is niet actief.

Junior Relatiemanager/ Financieel Adviseur - startersfunctie (m/v, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven)

In het... Je staat aan het begin van je carrière en je wilt een vliegende start maken met veel verantwoordelijkheid en een goed opleidingsprogramma. Je deelt onze kijk op bankieren, ondernemen, innovatie en duurzaamheid. Met jouw commercië

Beschrijving

In het kort

Je staat aan het begin van je carrière en je wilt een vliegende start maken met veel verantwoordelijkheid en een goed opleidingsprogramma. Je deelt onze kijk op bankieren, ondernemen, innovatie en duurzaamheid. Met jouw commerciële instelling weet je onze klant echt te verrassen.

 

Als Junior Relatiemanager Industrie ben je verantwoordelijk voor het bedienen van een portefeuille met Midden- en Grootbedrijf relaties in de (Nederlandse) maakindustrie. Je optimaliseert de resultaten van de portefeuille en individuele klanten erin, zowel op commercieel als op beheervlak. Je streven: een duurzame lange termijnrelatie met onze klanten. Hun belangen staan centraal, maar deze moet je wel zorgvuldig afwegen tegen die van de bank en verschillende betrokken stakeholders.

Je werk

Je belangrijkste verantwoordelijkheid: de klant adviseren. Geen probleem voor jou, als spin in het web van het Client Service Team (CST) en dealteam. Bij aanvang bedien je als Junior Relatiemanager Industrie – als onderdeel van jouw opleidingsprogramma - samen met de Relatiemanagers uit het team een portefeuille met Midden- en Grootbedrijf relaties. Nadruk ligt hierbij in eerste instantie op het intern managen van de processen en contacten met diverse afdelingen. Pro activiteit is hierin een must. Afhankelijk van jouw opgedane kennis en ervaring bouw je in de loop der tijd een eigen portefeuille op.

 

Verder bouw je samen met  jouw collega’s de sectorale portefeuille verder uit, onder meer met deep- en cross-selling onder bestaande klanten. Binnen de portefeuille houd je klanttevredenheid, rendement, risicobeheer en marktaandeel scherp in de gaten; waar nodig stuur je bij. Met interesse volg je de ontwikkelingen binnen de wereld van je portefeuille en denk je constant na over de invloed ervan op je klanten en de bank, bijvoorbeeld op het vlak van duurzaamheid. En je (sectorale) kennis? Die vergroot je continu. Het is belangrijk om zicht- en benaderbaar te zijn, voor klanten én collega’s.

Werkomgeving

ABN AMRO is een toonaangevende zakenbank in Nederland. De businessline Commercial Banking richt zich op organisaties met een omzet tot 250 miljoen euro. Met onze diepgaande klant- en sectorkennis bieden we onze klanten een breed palet aan producten en diensten, standaard én op maat. Deze blijven we constant vernieuwen en verbeteren, gedreven door digitalisering, technologische ontwikkeling en nieuwe klantbehoeften. Ons servicemodel: persoonlijk contact, lange termijnrelaties en 24/7 digitaal.

 

Voor de Sector Industrie zijn we op zoek naar een drietal Junior Relatiemanagers met als standplaats Amsterdam, Den Haag en Eindhoven:

Amsterdam. Het sectorteam Industrie voor de regio Noord West Nederland, bestaat in totaal uit 17 Relatiemanagers en Assistent Relatiemanagers voor de bediening van het Midden- en Grootbedrijf. De standplaats van het team is het hoofdkantoor in Amsterdam, daarnaast werken we vanuit regiokantoren in Noord West Nederland.

 

Den Haag. Het sectorteam Industrie voor de regio Midden Nederland, bestaat in totaal uit 13 Relatiemanagers en Assistent Relatiemanagers voor de bediening van het Midden- en Grootbedrijf. De standplaats van het team is het regiokantoor in Den Haag, daarnaast werken we vanuit kantoor Utrecht.

 

Eindhoven. Het sectorteam Industrie voor de regio Zuid Nederland, bestaat in totaal uit 16 Relatiemanagers en Assistent Relatiemanagers voor de bediening van het Midden- en Grootbedrijf. De standplaats van het team is het regiokantoor in Eindhoven, daarnaast werken we vanuit regiokantoren in Zuid Nederland.

 

Uiteraard staan we open voor het Nieuwe Werken waardoor je, binnen afspraken, kunt werken op andere locaties en momenten. Waarbij het bovendien voorstelbaar is dat de kantoren in de toekomst meer een ontmoetingsplek dan een werkplek zijn.

Je profiel

klanten hebben voor jou geen geheimen. Je bent een teamspeler en gaat dus voor het beste teamresultaat! Samenwerken met anderen? Vanzelfsprekend!

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • Recent afgestudeerd en/of enkele jaren werkervaring (startersprofiel)
  • HBO/WO werk- en denkniveau, een financiële (studie)achtergrond is een pré
  • Je bent klantgericht en hebt een focus op doel en resultaat
  • Je kunt goed samenwerken en verwachtingen managen richting klanten en collega’s
  • Je bent goed in staat om je werk te plannen, prioriteren en hoofd- en bijzaken te onderscheiden
  • Je schakelt makkelijk tussen verschillende partijen en begrijpt onze organisatie- & klantbelangen
Wij bieden
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een marktconform basissalaris (36 uur). Inschaling vindt plaats afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement, waarmee je onbeperkt kunt reizen binnen Nederland
  • Een goede pensioenregeling

 
Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.