Propositiemanager Schadeverzekeringen in Amsterdam

In het... Je bent jong in denken en doen! Design thinking, client journey mapping en datadriven marketing zijn zaken die je inzet om tot creatieve oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken te komen. Je kent als geen ander de digitale...

Beschrijving

In het kort

Je bent jong in denken en doen! Design thinking, client journey mapping en datadriven marketing zijn zaken die je inzet om tot creatieve oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken te komen. Je kent als geen ander de digitale mogelijkheden van nu. Jij brengt de nieuwe wereld binnen! Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder...

Je werk

Jij gaat mee bouwen aan de beste verzekeringsdienstverlening voor onze klanten. Je haalt wensen op bij de verschillende stakeholders en van daaruit vertaal je deze ideeën naar maakbare oplossingen. Dit doe je met enthousiasme en overtuigingskracht. Met jouw verkoopdrive, klantfocus en energie inspireer je je collega’s. Je bereidt product reviews voor en je werkt aan proces- en productbeschrijvingen. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de interne communicatie van onze producten en het opzetten van campagnes. Je denkt strategisch en bent in staat om samen met je collega’s een visie te ontwikkelen. Je komt met verfrissende ideeën en daagt uit. Maar bovenal ben je een samenwerker in hart en nieren die zaken zelfstandig voor elkaar krijgt én realiseert.

Werkomgeving

ABN AMRO Bank is tussenpersoon voor de verzekeringen van ABN AMRO Verzekeringen, een zelfstandige verzekeraar van hoogwaardige schadeverzekeringen. Samen met onze verzekeraar werken we aan onze proposities en pricing. Je werkt met 5 a 6 collega's in het blockschadeverzekeringen binnen de afdeling daily banking. Je werkt intensief samen met onze sales organisatie, marketing, digital banking, de tweede lijn partijen en natuurlijk onze verzekeraar.

Je profiel

Je bent een leergierige en nieuwsigierge hbo-er/wo-er. Werkervaring heb je in de financiële dienstverlening (verzekeringen). En je hebt ook ervaring met de scrum methodiek. Je bent sterk in onderzoeken, analyseren en interpreteren. Je bent in staat dit vervolgens te vertalen naar oplossingen.

Wij bieden

Bij ons krijg je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en bieden we jou veel ruimte om te groeien. We helpen je daarnaast om fit & vitaal te blijven.

Het bruto jaarsalaris ligt tussen de 46.000,- en 66.000,- euro op basis van 36-urige werkweek. Daarnaast heb je een aanvullende benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen. Ook bieden wij jou een OV-jaarabonnement, een goede pensioenregeling en een persoonlijk ontwikkelbudget van €1.000 per jaar onderdeel van zijn.

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
03-12-2021

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.