Helaas, deze vacature is niet actief.

Process Manager in Bunnik

In het... Kom jij aan boord? Word jij de Procesmanager die actief bijdraagt aan de verdere professionalisering van ALFAM? Werk jij aan de standaardisering van processen en draag jij bij aan een klantgerichte- en efficiënte dienstverlening?

Beschrijving

In het kort

Kom jij aan boord? Word jij de Procesmanager die actief bijdraagt aan de verdere professionalisering van ALFAM? Werk jij aan de standaardisering van processen en draag jij bij aan een klantgerichte- en efficiënte dienstverlening?

Wij zoeken een ervaren Procesmanager (Process & Project enabler IV).

Je werk

Je draagt bij aan het realiseren van de gestelde ALFAM doelen en het verbeteren van de klanttevredenheid. De activiteiten hebben betrekking op zowel product, proces en/of systeem. Je hebt diepgaande kennis van het aandachtsgebied Operations in de breedte.

- Je verbetert, ontwerpt en legt processen vast volgens de standaard van ALFAM/ ABN AMRO (dit doe je vanuit een multidisciplinaire Value Stream).

- Je zorgt voor baanbrekende procesverbeteringen die resulteren in meetbare productiviteitsverbeteringen, kwaliteitsverbetering (huis op orde/ License to operate) en kostenreductie (je maakt de processen rigoureus simpel).

- Je bent verantwoordelijk voor de methodiek van vastlegging van de processen binnen ALFAM en het up-to-date houden van de processen in de daarvoor beschikbare tool.

- Je faciliteert teams om processen te verbeteren en verspillingen te elimineren in overeenstemming met de LEAN-methodologie en –tools.

- Voor het management ben je een kritische en volwaardige sparringpartner die gericht feedback geeft en durft uit te dagen op gevoelige – en complexe issues.

- Je maakt onderdeel uit van het Joint Design Team (JDT) binnen ALFAM waarbij je ALFAM-breed met IT en de Business vorm geeft aan het design van processen.

- Je bent senior op het expertisegebied van projecten en processen. Je deelt best practices onder vakgenoten.

Werkomgeving

ALFAM Consumer Credit (ongeveer 350 medewerkers) is toonaangevend marktleider en Specialist in Verantwoord Lenen. Via professionele partners helpen wij mensen hun dromen te realiseren door ze verantwoord geld te lenen. ALFAM is gevestigd in Bunnik en biedt consumptieve kredieten en financial lease aan via de labels ABN AMRO, DEFAM, ACN en Green Loans. Als één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland en 100% dochter van ABN AMRO dragen wij actief bij aan een gezonde en verantwoorde leenmarkt. Om dit mogelijk te maken verwachten wij van onze medewerkers dat hun kennis up-to-date is en dat zij dat waarmaken door daadkracht. Je werkomgeving biedt ruimte om ambities waar te maken, is persoonlijk, ondernemend en altijd verantwoord!

De procesmanager maakt onderdeel uit van de afdeling Operations Development (OD). Operations Development ondersteunt ALFAM actief bij het beheren, implementeren en veranderen van klantprocessen met operationele stuurinformatie en onafhankelijke kwaliteitscontroles. Dat doen we met vier pijlers: Procesmanagement, Kwaliteit, Proces- en Stuurinformatie (OPSI) en Business implementatie en contractmanagement. In totaal werken er 10 collega’s op de afdeling.

De sfeer op de afdeling is open en direct. Wij hebben de lat hoog gelegd. Het klantbelang staat centraal; een proactieve professionele benadering, authenticiteit en een heldere communicatie zijn kenmerkend voor de afdeling Operations Development.

Je profiel

Je drijfveer is het continu willen voldoen aan de verwachting van (interne en externe) stakeholders. Je kunt met de ogen van deze stakeholders kijken naar de processen en vanuit die blik werk je aan verbetering ten aanzien van de processen en systemen waar je voor verantwoordelijk bent. Je bent geïnteresseerd in de wereld van onze stakeholders en klanten. Ontwikkelingen in je vakgebied volg je op de voet. Met jouw kennis, ervaring en creativiteit lukt het je om in teamverband verbeteringen te bedenken en voor te stellen.
Je adviseert en overtuigt belangrijke stakeholders van jouw inzichten en voorstellen. Daarbij streef je naar verbetering van de effectiviteit en (kosten) efficiency van de processen. Je bent in staat executiekracht te tonen bij de implementatie van jouw voorstellen.

Je acteert op academisch werk- en denkniveau en hebt meer dan 5 jaar werkervaring met het opzetten, implementeren en integreren van projecten en processen.

Kennis en vaardigheden

• Procesmanagement (BPMN 2.0-methodiek) en LEAN technieken (bij voorkeur LEAN Black belt)
• Analytische vaardigheden
• Conceptueel denken
• Communicatieve vaardigheden en weten te overtuigen

Competenties:
• Continu verbeteren
• Ondernemend
• Organisatiesensitief/ verbinding
• Resultaatgericht
• Stakeholdermanagement
• Visie

Wij bieden

Bij ALFAM kom je terecht in een gedreven en ambitieuze werkomgeving. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en commercialiteit kenmerken de organisatie. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk. Je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het bruto jaarsalaris ligt tussen de 55.000,- en 79.000,- euro op basis van 36-urige werkweek. Daarnaast heb je een aanvullende benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen. ook bieden wij jou een OV-jaarabonnement, een goede pensioenregeling en een persoonlijk ontwikkelbudget van €1.000 per jaar onderdeel van zijn.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Bunnik
Dienstverbanden
Stage

Bunnik | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.