Operations Officer II in Amsterdam

In het... Als Realisation Officer heb je een passie voor operationele en administratieve processen, je registreert knelpunten in systemen of de klantreis. Om de kwaliteit van de service te verhogen, stel je graag verbeteringen voor en je...

Beschrijving

In het kort

Als Realisation Officer heb je een passie voor operationele en administratieve processen, je registreert knelpunten in systemen of de klantreis. Om de kwaliteit van de service te verhogen, stel je graag verbeteringen voor en je werkt met enthousiasme mee aan de gekozen oplossing.Hierin betrek je de bijdrage van relevante stakeholders. Binnen Securities Operations is de afdeling Asset Servicing & Reporting één van de vier afdelingen. Voor Asset Servicing zijn wij op zoek naar een collega die helpt met het verwerken van Corporate Actions en dividenden, iemand met een flexibele en enthousiaste instelling die het in zich heeft om complexe processen uit te voeren.

Je werk

Het werk bij Asset Servicing is met name gericht op het tijdig en correct verwerken van Corporate Actions. Het team is verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van transacties en het bewaren en beheren van effecten voor beleggers wereldwijd. We verwachten dat je zowel in woord als geschrift vaardig bent, dat je snel kunt schakelen tussen diverse werkzaamheden en onder (tijds)druk nauwkeurig en geconcentreerd je taken uitvoert. Dagelijks is er een dagstart waarbij je actief deelneemt en ideeën inbrengt ter verbetering van de afdeling. Het team is divers en de werkzaamheden zijn dynamisch. Kennis van en ervaring met beleggen en verwerken van Corporate Actions is een must.

Werkomgeving

Securities Operations vervult een sleutelrol binnen de bank in de verwerking van opdrachten voor beleggende klanten. Een gestroomlijnde verwerking van processen , iedere dag weer, is onmisbaar voor een goede klantervaring. Het team bestaat uit 21 collega's.

Je profiel

Je bent een secure en zelfstandig werkende teamspeler met een flexibele instelling. Je hebt de natuurljke drive om jezelf te blijven ontwikkelen en je hebt affiniteit met de administratieve afhandeling van effecten. In combinatie met jouw sterk ontwikkelde sensitiviteit voor mens en organisatie weet je je omgeving te stimuleren en te bewegen naar een gezamenlijk doel om Corporate Actions voor klanten juist en tijdig te verwerken. Bovendien heb je een positieve kijk op je werk binnen ABN AMRO, ben je nieuwsgierig van aard, beschik je over een aanpakkersmentaliteit en ben je risicobewust. Je bent een kei in het nemen van initiatieven en gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg.

 

Denk je dat je bij ons past?

- je hebt gedegen kennis van beleggen en in het bijzonder van Corporate Actions

-je hebt 2/3 jaar relevante werkervaring 

- je hebt kennis van geautomatiseerde systemen en processen

- je werkt systematisch en doelgericht en bent organisatiesensitief

- je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie in Nederlands en Engels

Wij bieden

Op de afdeling Asset Servicing & Reporting binnen Securities Operations krijg je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en bieden we jou veel ruimte om te leren. We helpen je daarnaast om fit & vitaal te blijven!

  • Een bruto jaarsalaris tussen € 30.052 en € 42.930 op basis van een 36-urige werkweek
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
03-12-2021

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.