Helaas, deze vacature is niet actief.

IT Engineer - MBO stage in Amsterdam

In het... Ben je een MBO student op zoek naar het ideale bedrijf om je vaardigheden te verbeteren? Een plek waar je kunt uitgroeien tot de IT Engineer die je wil worden? Zoek niet verder! ABN AMRO biedt je de mogelijkheid om jezelf te...

Beschrijving

In het kort

Ben je een MBO student op zoek naar het ideale bedrijf om je vaardigheden te verbeteren? Een plek waar je kunt uitgroeien tot de IT Engineer die je wil worden? Zoek niet verder! ABN AMRO biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, samen met de beste professionals in het bedrijf. Wij zijn op zoek naar jou!

 

Binnen ABN AMRO DFC (Detecting Financial Crime) IT-afdeling zijn wij opzoek naar een stagiaire die ons team komt versterken! Het belang van deze stage voor ons als bank is het aantrekken en opleiden van jong talent met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Binnen onze afdeling zijn er verschillende teams werkzaam op de afdeling DFC. Voor een van onze teams bieden wij een stage van 3-6 maanden aan. Samen met jou bepalen we de opdracht(en) die passen bij jouw capaciteiten en ons doel om jong talent aan te trekken.

 

Je werk

De werkzaamheden zijn divers en afhankelijk van je eigen drive word je ingezet voor verschillende
administratieve handelingen, klantcontact, support, uitwerken van je eigen leerdoelen en
overige werkzaamheden ter ondersteuning van het marketing & sales team.

 

De opdracht bestaat uit:
 

 • Ervaring op te doen in Cloud technologie (Azure).
 • Werken met wiki pagina's.
 • Nieuwe programmeertalen te leren zoals scala en spark.
 • Het ontwerpen en inrichten van de online werkomgevingen van het team.
 • Schakelen met teamleden om zo met de beste oplossingen te komen.
 • Deelnemen aan scrum events.
 • Leren te werken volgens de agile methodiek in een agile team.
Je werkomgeving

ABN AMRO is een vooraanstaande Nederlandse bank, met een internationale aanwezigheid, we zijn op zoek naar bekwame en getalenteerde stagiaires die ons zullen helpen om ABN AMRO te vormen tot een toekomstbestendige bank. Onze strategie vereist een cultuur van samenwerken en permanent leren. Alleen met deze mentaliteit ontketenen we het beste in onszelf om een hoge prestatienorm te leveren. De cultuur van ABN AMRO is de katalysator voor de evolutie waarin we ons bevinden: onze mensen zijn vindingrijk, vertrouwen elkaar en doen net dat beetje extra om klanten te helpen.

Je werkt in een multicultureel team met leden in Engeland, India en Nederland. Het is dan ook belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst. Het Quantexa-team maakt deel uit van het Detecting Financial Crime (DFC) grid. Een grid is een afdeling die aan het onderwerp werkt. Het doel van het team is om bankmedewerkers die onderzoek doen bij nieuwe of bestaande klanten in staat te stellen het risico voor de bank vast te stellen of een klant te behouden. Als bank wil je weten wat voor soort klant je aan boord hebt of hebt en op basis van die uitkomst kan de bank bepalen om al dan niet zaken met een klant te doen.

Je profiel

Hard skills & soft skills die nodig zijn om te slagen in de job

 • Je bent een MBO student.
 • Je studie heeft betrekking op information technology.
 • Je hebt affiniteit met Cloud Computing.
 • Enige kennis over Azure, Kubernetes, DevOps, Docker, Keyvault, Spark & Scala is een pré.
 • De startdatum is flexibel.
 • Je staat voor de gehele duur van de stage ingeschreven aan de school/hogeschool/universiteit.
 • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar en maximaal 6 maanden.
 • Je beheerst de Engelse taal, het team is namelijk internationaal.

 

Analytische geest: je analytische vaardigheden zijn goed ontwikkeld om problemen te deconstrueren en mogelijke oplossingen te heroverwegen.
Autonoom: je bent gedisciplineerd genoeg om zonder toezicht te werken en te slagen.
Communicatief vaardig: je kunt informatie op een accurate en duidelijke manier overbrengen.
Georganiseerd: je wordt vaak omschreven als georganiseerd, betrouwbaar en zelfverzekerd.
Nauwkeurig: je bent gewend om alles wat je doet dubbel te controleren, om het beste resultaat te bereiken

We bieden

Wij bieden

 • Je krijgt een Personal coach
 • Persoonlijke laptop
 • Reiskostenvergoeding
 • Vergoeding van 250 € MBO
 • Pas voor alle ABN-AMRO Netwerkevenementen
 • En niet te vergeten een geweldig team dat dol is op vrijdagborrels.
 • Je werkt in een informele, multiculturele omgeving tussen topprofessionals.

 

Ben je op zoek naar een verrijkende stage om jezelf te ontwikkelen? Wil je werken in een van de beste werkomgevingen van Nederland? Dan nodigen wij je uit om hier te komen om samen met ons geschiedenis te schrijven, om je stempel te drukken door middel van je harde werk, inzet en gezelschap.

 

De bankwereld verandert snel en ABN AMRO Bank verandert hierin mee. Daarom investeren we in Kunstmatige Intelligentie, Blockchain, Internet of Things, Big Data Analytics, Robotica, VR, apps & API's, Risk as a Service, IT-beveiliging, nieuwe bedrijfsmodellen en nog veel meer. Bankieren gaat niet alleen over het opslaan en overboeken van uw geld, we gaan verder dan bankieren. Samen met onze 6000 IT-professionals willen we de wereld van het bankieren veranderen.

Daarom moedigen we je bij ABN AMRO aan om jezelf te ontwikkelen tot het broodnodige talent waar de wereld op wacht! Je zult werken met de beste professionals in de business en ook met de nieuwste technologieën, in een creatieve, flexibele en relaxte sfeer. We bieden alle ABN AMRO stagiaires een werklaptop, een maandelijkse compensatie (€250 MBO studenten), een persoonlijke ontwikkelingscoach en nog veel meer zodat jij je maximale potentieel kan benutten!  Wij bieden je de mogelijkheid om op te vallen en een verschil te maken.

Geloof je het niet? We nodigen je uit om het zelf te ervaren.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.