Helaas, deze vacature is niet actief.

Consultant Kredietverlening, Credit Risk en Regelgeving in Amsterdam

In het... Heb je kennis van kredietverlening en ben je geïnteresseerd in onderwerpen als Change, Regelgeving en Krediet Risico Management en werk je graag in een commerciële omgeving waar veel business consultancy en...

Beschrijving

In het kort

Heb je kennis van kredietverlening en ben je geïnteresseerd in onderwerpen als Change, Regelgeving en Krediet Risico Management en werk je graag in een commerciële omgeving waar veel business consultancy en project werkzaamheden plaats vinden? Dan zijn we op zoek naar jou om ons nieuwe dynamische team (opgestart in september 2021) te versterken. Het team werkt voor Structured Finance binnen Corporate & Investment Banking (C&IB).

Het nieuwe team heeft als uitdaging om de 1e line (Commercie) Toekomstbestendig te maken door de Regelgeving agenda te sturen en het eigenaarschap op het Credit Risk Type te nemen voor Structured Finance. Door dit goed te doen kunnen onze commerciële collega’s zich focussen op de klant.

Als Consultant Kredietverlening, Credit Risk en Regelgeving krijg je veel vrijheid om verschillende uitdagingen op te pakken en samen te werken met het management, accountmanagers en vele andere afdelingen en stakeholders. Je bent verder direct betrokken bij veel Change Projecten binnen de bank als vertegenwoordiger van C&IB.

 

Jouw baan

Als Consultant Kredietverlening, Credit Risk en Regelgeving adviseer en challenge je ons MT bij hun (strategische) beslissingen op krediet gerelateerde onderwerpen. In deze opstartfase van het team krijg je de gelegenheid om het team mee op te bouwen en zelf je focus gebieden te bepalen welke passen bij jouw kwaliteiten, interesses en ervaring. Het team is betrokken bij een breed scala aan onderwerpen gerelateerd aan Change, Regelgeving, Policies, Processen, Controles, Data, Risk Type Ownership en meer.

Werkomgeving

C&IB wil de beste Nederlandse bank zijn met de focus op Nederland en NW-Europa met activiteiten in 6 landen. In lijn met ons moderate risk profiel helpen we klanten met hun sustainable transitie door een breed scala en producten en diensten te bieden in Markets, Lending en gespecialiseerde afdelingen zoals Project Finance, Export Finance, Leverage Finance, Infrastructure & Fund Management, Private Equity en Clearing. Je zal werkzaam zijn binnen Structured Finance, deze afdeling is verantwoordelijk voor alle Lending activiteiten van C&IB en heeft zo’n 200 collega’s. 

We willen initieel ons nieuwe team uitbouwen met 5 fte (naar 7 fte) waarbij we verschillende niveaus aan ervaring zoeken. De verwachting is dat we in de toekomst verder mogen groeien. Je zult veel samenwerken met de andere teams van structured Finance (zoals Corporate Lending, Loan Origination, Sustainability, Export Finance and Central Portfolio Management), met afdelingen die zich focussen op Regelgeving en Change, andere business lines en FR&R en met de 2e en 3e lijns oversight teams. We werken officieel vanuit Amsterdam (Gustav Mahlerlaan), maar het nieuwe werken is heel gebruikelijk. 

Je profiel

Ben je geïnteresseerd in onderwerpen als Lending, Regelgeving, Change en Credit Risk en heb je ervaring opgedaan in al (of sommige) van deze gebieden? Houd je er verder van om te werken met diverse collega’s in een dynamische setting en ben je in staat om te helpen de bank te veranderen, dan zoeken we jou!

Mocht je je hierin herkennen, check dan je profiel:
•    Kennis van Lending, C&IB en Risk Management.
•    Kennis van policies, producten, processen en systemen
•    Sterke stakeholder management skills 
•    Goede communicatie skill (zowel in woord als geschrift) 
•    Change Minded
•    Teamplayer
•    Analytisch
•    Resultaatgericht

Wij bieden

Wij bieden je een dynamische en internationale omgeving waarin je samenwerkt met collega's die een passie voor hun vak hebben.  Wij bieden je ook: 

•    Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te persoonlijk & professioneel te  groeien
•    Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
•    Een marktconform salaris
•    Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
•    Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
•    Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
•    Een goede pensioenregeling

 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.