Helaas, deze vacature is niet actief.

Machine Learning Engineer (Amersfoort)

In het... Gaat jouw hart sneller kloppen van het oplossen van complexe Machine Learning Engineering-vraagstukken? Wil jij een functie waarin je echt impact kan maken door Data-Science-modellen naar productie te brengen zodat deze elke...

Beschrijving

In het kort

Gaat jouw hart sneller kloppen van het oplossen van complexe Machine Learning Engineering-vraagstukken? Wil jij een functie waarin je echt impact kan maken door Data-Science-modellen naar productie te brengen zodat deze elke dag waarde toevoegen voor onze (hypotheek)klanten? Doe jij dit graag in een leuk en leergierig team samen met andere Machine Learning Engineers, Data Scientisten, business- en IT-experts? Wil jij een bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van ons platform, huidige modellen in productie uitbouwen en vooral nieuwe complexere modellen toevoegen? Dan is het Hypotheken DataLab (HDL) de plek voor jou!

Je werk

Als Machine Learning Engineer in het Hypotheken DataLab ben je samen met je Data Science- en businesscollega’s verantwoordelijk voor het creëren van waarde op basis van geavanceerde data analytics-toepassingen en het leveren van werkende Data Science-modellen in een productieomgeving. Dit doe je door in verschillende fases van de use case je expertise in te brengen op het gebied van Machine Learning Engineering:

 • Jij geeft advies bij de start van een nieuwe use case omtrent de haalbaarheid en technische mogelijkheden van het gewenste eindproduct.
 • Zodra de eerste resultaten van de labfase positief zijn, help jij mee een pilot op te zetten zodat we snel in de praktijk de werking kunnen testen.
 • Je werkt samen met de Data Scientisten aan het robuust opzetten van de code.
 • Als de pilot succesvol afgerond is kom jij pas echt in je kracht en doe jij de technische implementatie van het model in de Azure Cloud. 
 • Naast de technische implementatie zijn ook andere factoren belangrijk voor een succesvolle implementatie; jij zorgt ook voor afstemmingen met architecten en eindgebruikers, denkt aan security, logging, monitoring en zorgt samen met de business dat de benodigde goedkeuringen binnen zijn. 

Naast bovenstaande activiteiten rondom specifieke use cases ben jij natuurlijk ook bezig om de way of working van het team te verbeteren. Je probeert het gat tussen de Data Scientists en Machine Learning Engineers zo klein mogelijk te houden qua manier van werken, zoekt continu naar verbeteringen om steeds sneller modellen te kunnen operationaliseren en levert een belangrijke bijdrage aan de verbetering van ons platform om de modellen beter te kunnen beheren.

Werkomgeving

Het HDL is onderdeel van de Data & Analytics (D&A)-organisatie binnen Hypotheken. Deze platte organisatie is verantwoordelijk voor de regie en coördinatie van data en analytics-initiatieven binnen Hypotheken, en het stimuleren van innovatie op de data en analytics-agenda in de business. De totale D&A-organisatie bestaat uit circa. 16 FTE met verschillende diverse profielen. Als Machine Learning Engineer kom je in het Hypotheken DataLab, een relatief klein team (ca. 9 FTE) met een mix van startende en ervaren Data Scientists en Machine Learning Engineers. Je werkt vrijwel altijd samen met anderen uit het team en vormt per use case een multidisciplinair team met de business. Wij vinden het belangrijk om kennis met elkaar te delen, van elkaar te leren en veel fun te hebben met elkaar. Dit zal je in de dagelijkse praktijk continu ervaren! 

Je profiel

Je bent een Machine Learning Engineer die het leuk vindt om van het begin tot het einde bij een use case betrokken te zijn. Je krijgt energie van het samenwerken met Data Scientisten en stakeholders uit de business. Je neemt initiatief, pakt graag eigenaarschap en hebt een duidelijke visie op Machine Learning Engineering. Discussies omtrent verschillende belangen inzake data ga je niet uit de weg. Je uitstekende stakeholdermanagement-kwaliteiten komen hier goed van pas. Daarnaast beschik je over:

 • Een academisch werk- en denkniveau (een master in Information Systems, Artificial Intelligence, Computer Science, Big Data Engineering of vergelijkbare studie).
 • Minimaal vier jaar werkervaring als Machine Learning Engineer of Software Engineer.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Ervaring met Cloud-engineering, bij voorkeur in Azure.
 • Analytisch vermogen en grote affiniteit met data en Data Science.
 • Uitgebreide ervaring met Python, Docker, CI/CD en Git.
 • Uitgebreide ervaring met ETL en het opzetten van data-pipelines.
 • Ervaring met Unix en Bash scripting.
Wij bieden

De uitdaging om het beste uit jezelf te halen! Je hebt de mogelijkheid om flexibel te werken, krijgt direct verantwoordelijkheid en wij geven je de ruimte om te groeien in een leuk, enthousiast en ambitieus team. Wij garanderen je dat dit een team is waar je veel van kan leren! 

 • Een greep uit onze uitstekende arbeidsvoorwaarden: 
 • Wij bieden je veel ruimte om te groeien en de vrijheid om het beste uit jezelf te halen.
 • Een bruto maandsalaris tussen EUR 55.931 en 79.912 op basis van een 36-urige werkweek (er is ruimte voor flexibel en/of parttime werken).
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen, zoals vier weken extra vakantie. Uitbetalen kan ook.
 • Vijf weken vakantie per jaar.
 • Wil je er voor langere tijd even tussenuit? Dan kun je 1 tot 6 maanden een sabbatical nemen, waarbij je de eerste 3 maanden 40% van je salaris krijgt.
 • Elk jaar 5 ‘Banking for better’-dagen, die je naar eigen inzicht mag besteden aan de ontwikkeling van jezelf, iemand anders of de maatschappij. Denk bijvoorbeeld aan een niet werkgerelateerde cursus, het begeleiden van je eigen kind tijdens een schoolreisje of vrijwilligerswerk voor de ABN AMRO Foundation.
 • Een ov-jaarabonnement waarmee je het hele jaar gratis in Nederland kan reizen met trein, bus, metro en tram. Zowel zakelijk als privé.
 • Wij verzorgen een goede, volledige thuiswerkplek bestaande uit een bureau, stoel, scherm en accessoires.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.