Helaas, deze vacature is niet actief.

CRM Marketeer - New10 in Amsterdam

In het... Wij zijn New10, een scale-up in de financiële dienstverlening, geïnitieerd door ABN AMRO. De ambitie van New10: de nieuwe norm in zakelijk financieren neerzetten. De lat op de 10 leggen: New10. We combineren de snelheid en...

Beschrijving

In het kort

Wij zijn New10, een scale-up in de financiële dienstverlening, geïnitieerd door ABN AMRO. De ambitie van New10: de nieuwe norm in zakelijk financieren neerzetten. De lat op de 10 leggen: New10. We combineren de snelheid en innovatiekracht van een fintech, met de kennis en voorwaarden van een bank.

 

Dankzij onze exponentiële groei en de populariteit van ons innovatieve product, groeien onze acquisitie-activiteiten in een rap tempo. Daarom zijn wij op zoek naar een CRM Marketeer die verantwoordelijk is voor het helpen van MKB-ondernemers om bij New10 een aanvraag te doen.

Je werk

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het snel laten groeien van onze klantaantallen, onder andere door het digitaal overtuigen van ondernemers die bij New10 een aanvraag zijn gestart. Dit doe je samen met een ontzettend gedreven team met digital specialisten (performance, growth, content, social media marketeer en web analist) en je zal rapporteren aan de Lead Online Acquisition. Als CRM Marketeer ben je altijd op zoek naar manieren om klanten de meest relevante informatie op het juiste moment te bieden.

 

Dit ga je doen:

 1. Verder laten groeien van klantaantallen door effectieve geautomatiseerde e-mailprogramma’s op te zetten op nieuwe en bestaande relaties in het CRM. Hierbij ga je op een creatieve en ondernemende manier om met de uitdagende kwartaaldoelstellingen (objectives & key results)
 2. Plannen, opzetten en onderhouden van gesegmenteerde en gepersonaliseerde programma’s
 3. Op dagelijkse basis bijhouden en bijsturen van digitale klantreizen, bestaande uit e-mail en telefonische opvolging
 4. Samenwerken met andere (agile) teams in de business, inclusief customer service, operations en de (cross-functionele) product development teams, om ervoor te zorgen dat de klant altijd centraal staat.
 5. Werken met de best-in-class tooling: Salesforce Marketing Cloud en Google Marketing Platform
 6. Doorvoeren en optimaliseren van klantbelang in product, proces en functionaliteiten
Werkomgeving

New10 bevindt zich in een pand van Spaces, gelegen naast het Amstelstation in Amsterdam. In het pand bevinden zich veel andere innovatieve en jonge bedrijven, is er een open en dynamische werksfeer en altijd tijd voor goede koffie. New10 zit binnen deze locatie in een aparte werkruimte, met eigen systemen en een eigen mindset: alles om de nieuwe standaard te kunnen neerzetten. Je komt terecht op een energieke werkplek, waar je gaat werken in een internationaal team (Engels is de voertaal) van jonge, ambitieuze en gedreven collega’s!

Je profiel

Onze ambitie is om de nieuwe norm in zakelijk lenen neer te zetten, te streven naar een 10: New10. Dit vertalen we door naar alles wat we doen en onze klanten, de ondernemers van Nederland, staan hierbij altijd centraal. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 1. Je bent analytisch, data gedreven, resultaatgericht en helemaal klaar om het e-mail marketing programma verder te brengen
 2. Je weet als geen ander hoe je gepersonaliseerde marketing automation programma’s door alle fasen van de klantreis moet opzetten, managen en optimaliseren
 3. Hands-on ervaring met Salesforce Marketing Cloud Journey builder of een andere leidende ESP
 4. Ervaring met andere onderdelen uit de Salesforce Marketing Cloud is een pré
 5. Ervaring met Google Analytics is een pré
 6. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als E-mail/CRM marketeer in digital-only bedrijven
 7. Minimaal hbo werk- en denkniveau
 8. Vloeiend in zowel Nederlands als Engels is een vereiste
Wij bieden
 • De unieke kans om mee te groeien met een snelgroeiende scale up
 • De vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.
 • Een marktconform salaris inclusief een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar.
 • Een OV-jaarabonnement, waarmee je onbeperkt kunt reizen binnen Nederland.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.