Helaas, deze vacature is niet actief.

IT Lead ALFAM in Bunnik

In het... Vind jij het gaaf om met cutting edge API's de commerciele afdeling van ALFAM een voorsprong te geven? Weet jij hoe je brondata efficient kunt inzetten in onze klantprocessen? Lees dan vooral verder! Als ALFAM IT Lead ben je,...

Beschrijving

In het kort

Vind jij het gaaf om met cutting edge API's de commerciele afdeling van ALFAM een voorsprong te geven? Weet jij hoe je brondata efficient kunt inzetten in onze klantprocessen? Lees dan vooral verder! Als ALFAM IT Lead ben je, samen met je collega’s binnen het CIO team, verantwoordelijk voor de IT visie en strategie en realisatie hiervan  binnen ALFAM. Je bent als IT lead verantwoordelijk voor de run en change van alle loan origination (contract aanvraag) processen. Je bent goed op de hoogte van de businessstrategie en doelstellingen en weet dit door te vertalen naar concrete plannen en kaders voor de ontwikkelteams. Daarbij ben je in staat heldere doelen en richtlijnen te definieren voor de ontwikkelteams.  Je team bestaat uit een domein architect en diverse ontwikkelteams met hierin alle IT disciplines vertegenwoordigd (business analyse, testing, solution design, development, run). We werken met zelf gebouwde Microsoft .NET technologie in een service oriented architectuur. Via API's communiceren we met onze klanten en distributiepartners. Het wordt jouw taak dit zo makkelijk en digitaal mogelijk te maken!


 

Je werk

Als IT lead zorg je ervoor dat ALFAM's business strategie wordt gerealiseerd door de inzet van geavanceerde technologie oplossingen. Je:

  • vertaalt de business doelstellingen naar concrete oplossingen (en bijbehorende richtlijnen) voor de development teams
  • bent verantwoordelijk voor de technologie visie binnen jouw onderdeel in de kredieten keten; waar willen we staan over 3 jaar? En je draagt deze ook uit bij de teams en zorgt voor draagvlak bij zowel de development teams als de business stakeholders
  • creeert de technologie roadmap en de te zetten stappen hiernaar toe, samen met het CIO team
  • bent verantwoordelijk voor IT delivery, lifecycle management, voorkomen en oplossen van IT debt
  • bent bekend of kunt je verdiepen in zowel software als hardware, bij voorkeur Microsoft .NET, Azure, API’s en API management, Microservice architctuur, Container platforms, Event Driven architecturen
  • hebt affiniteit met consumptief kredietverlening via de verschillende distributiekanalen.
     
Werkomgeving

ALFAM Consumer Credit (ongeveer 300 medewerkers) is toonaangevend marktleider en specialist in verantwoord lenen. Via professionele partners helpen wij mensen hun dromen te realiseren door verantwoord geld te lenen. ALFAM is gevestigd in Bunnik en biedt consumptieve kredieten en financial lease aan via de labels ABNAMRO, DEFAM, ACN en GreenLoans.

Als één van de grootste financieringsmaatschappijen van Nederland en 100% dochter van ABN AMRO dragen wij actief bij aan een gezonde en verantwoorde leenmarkt. Om dit mogelijk te maken verwachten wij van onze medewerkers dat hun kennis up-to-date is en dat zij dat waarmaken door daadkracht. Je werkomgeving biedt ruimte om ambities waar te maken, is persoonlijk, ondernemend en altijd verantwoord!
 

Je profiel

Je bent actief op de werkvloer tussen en met de teams en sociaal en communicatief vaardig. Je begeeft je makkelijk in alle lagen van de organisatie en kan snel schakelen tussen technische discussies met teams en functionele discussies met onze Business. Je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht en weet de omgeving mee te nemen in het belang van cutting edge technologie inzet. Je houdt de ontwikkelingen van de binnen jouw domein toegepaste technologie goed bij en bent in staat te vernieuwen. 

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • WO werk- en denkniveau met minimaal 8 jaar relevante werkervaring als leider binnen een IT omgeving
  • Je hebt een ruime kennis en ervaring op het gebied van IT delivery, devops werkwijze en het aansturen van meerdere teams
  • Je hebt ervaring met het neerzetten van een IT strategie, visie en beleidsvorming en het operationaliseren hiervan
     
Wij bieden

Bij ALFAM kom je terecht in een gedreven en ambitieuze werkomgeving. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheid nemen  kenmerken de organisatie. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk. Je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt ook rekenen op een uitstekend salaris en de vrijheid om flexibel te werken.

Daarnaast helpen we je om fit & vitaal te blijven.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Bunnik
Dienstverbanden
Stage

Bunnik | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.