Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage financiële administratie in Deventer

Jouw... Qualiant, onderdeel van Topicus' Divisie Onderwijs, verzorgt financiële administratie én salarisadministratie voor het onderwijs. Samen met de collega's van de financiële administratie zorg je...

Beschrijving

Jouw stagewerkzaamheden

Qualiant, onderdeel van Topicus' Divisie Onderwijs, verzorgt financiële administratie én salarisadministratie voor het onderwijs. Samen met de collega's van de financiële administratie zorg je voor een betrouwbare en actuele administratie voor onze schoolbesturen in het primair- en het voorgezet onderwijs. Wij doen dit met een vernieuwende kijk op informatievoorziening en ICT. Kwaliteit en zelfstandigheid staat hierbij hoog in het vaandel. Samen zorgen wij ervoor dat een schoolbestuur in control is en het geld besteed wordt daar waar het hoort: bij de kinderen en de kwaliteit van het onderwijs.

Binnen deze stage maak je deel uit van het financiële administratie team. Uiteraard zijn de lijntjes naar onze andere collega's binnen de divisie kort. Voor de klanten die de volledige administratie aan ons uitbesteden voeren wij boekhoudkundige werkzaamheden uit, maar houden wij ons ook bezig met jaarrekeningen, verantwoording richting DUO, rapportages en adviseren wij over onderwijsadministratie.

Als stagiair zal je meedraaien in onderstaande werkprocessen:

 • Controleren van de digitale facturen binnen de SpendCloud applicatie;
 • Het dagelijks bijwerken van de bankafschriften;
 • Het voeren van de vaste activa registratie;
 • Administratief verwerken van de beschikkingen van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO);
 • Controleren van de openstaande posten van de crediteurenadministratie;
 • Het zelfstandig beantwoorden en afhandelen van mailverkeer en telefoon van de organisatie;
 • Het uitvoeren van tussentijdse controles van de administratie;
 • Voorbereiden en samenstellen van het accountantsdossier voor de jaarrekening.
Jouw ervaring en skills

Ben jij die gedreven, sociale, proactieve teamplayer die ook nog eens communicatief vaardig is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met onze ervaren collega's kunnen wij jouw stage tot een succes maken. We laten je kennismaken met de onderwijswereld en wie weet zijn dit je eerste stappen voor een mooie toekomst binnen Topicus. Een goede basis is natuurlijk wel belangrijk. Dit betekent dat jij;

 • Een derde- of vierdejaars MBO student bent, richting bedrijfsadministratie of junior accountancy;
 • Bereid bent om zowel naar Deventer of Utrecht te reizen;
 • Op zoek bent naar een meewerkstage.
Jouw ontwikkeling binnen Topicus

Voor jou is deze stage dé manier om kennis te maken met Topicus en jezelf verder te ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Jij maakt zelf je stage tot succes. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.

Wat kun je van Topicus verwachten

Je gaat stage lopen binnen een hecht team van ongeveer 20 collega's. Je wordt begeleid door ervaren collega's die je alle ins en outs leert over de financiële administratie binnen het onderwijs. Er is ruimte voor eigen initiatief.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage

Deventer | Stage ICT | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.