Helaas, deze vacature is niet actief.

HR Recruitment Stage in Utrecht

Ervaring opdoen in een recruitmentomgeving waar alle aspecten van het vak aan bod... Dit doe je Je komt stagelopen vanaf begin februari 2022 op de afdeling Recruitment en bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de...

Beschrijving

Ervaring opdoen in een recruitmentomgeving waar alle aspecten van het vak aan bod komen

Dit doe je
Je komt stagelopen vanaf begin februari 2022 op de afdeling Recruitment en bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de recruiters. Samen met de recruiters van VodafoneZiggo zorg jij dat onze sollicitanten de aandacht krijgen die ze verdienen. Je hebt de mogelijkheid om in de praktijk het recruitmentvak in de volle breedte te leren en kan in deze HR meeloop-stage grotendeels zelf invulling geven aan wat jij wilt leren.

Zo doe je dit

 • Het meehelpen in het spotten, werven en selecteren van het beste talent voor de verschillende contactcenter-afdelingen van onze locaties;
 • Administratief verwerken van vacatures en kandidaten in ons systeem;
 • Het bijhouden van recruitment rapportages;
 • Verder verbeteren en innoveren van het recruitmentproces voor onze contactcenters. Dit doe je samen met jouw recruitment collega’s van de locaties.

Jij versterkt
Samen met Erna en Annemarie en nog 5 andere recruiters ben je onderdeel van het volume en inhuur recruitment team. Je valt onder de afdeling Talent Resourcing en die heeft als doel om VodafoneZiggo te positioneren als Employer of Choice en de beste mensen te verbinden aan ons mooie bedrijf. Jouw leidinggevende is Dieteke Blom. Andere afdelingen binnen Talent Resourcing zijn Employer Branding, Corporate Recruitment en Office Management.

Jij hebt het
Veel enthousiasme en de gedrevenheid om alles uit je stage te halen. Je hebt brede interesse in het recruitmentvak en bent niet bang om nieuwe dingen op te pakken. Ook durf je vragen te stellen, barst je van de nieuwsgierigheid en ben je klaar om je kennis te verbreden. Ook ben je voor deze HR-stage op de recruitmentafdeling bij VodafoneZiggo:

 • Een mbo of hbo-opleiding aan het volgen in de richting van HRM of marketing/communicatie;
 • Tweede- of derdejaars student en op zoek naar een meeloop-stage;
 • Je bent beschikbaar vanaf begin februari 2022;
 • Minimaal 5 maanden beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Wij bieden
Een ontwikkelstage waarbij je de kans krijgt om waardevolle werkervaring op te doen. Je zal volledig meedraaien op de afdeling Recruitment en de kans krijgen om het team te ondersteunen in al onze activiteiten. Uiteraard gaan we eerst met elkaar in gesprek om te kijken waar we jou bij kunnen ondersteunen in je schoolopdrachten. Na deze stage weet jij wat het proces is van een recruitmentafdeling, heb je goede administratieve vaardigheden en kennis van personeelssystemen, kun je goed schakelen en heb je een helicopterview en heb je een mooie werkervaring opgedaan bij 1 van de top 10 werkgevers van Nederland!

Jij verdient het

 • Een ambitieuze werkgever. We willen het beste voor jou en je collega’s;
 • Een mooie stagevergoeding;
 • De kans om je professionele netwerk te vergroten;
 • Groeipotentie. Wij bieden de (door)groeimogelijkheden. Aan jou om deze te benutten.

Jij doet het
Are you in? Ben jij de HR Recruitment stagiair(e) die alle aspecten van het recruitmentvak wil leren en heb je interesse? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.