Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage HR Services in Maastricht

Beschrijving

Wil jij werken in een enthousiast team dat van aanpakken weet? Heb jij zin om een bijdrage te leveren aan de dagelijkse service die het team biedt aan de medewerkers van VodafoneZiggo? Sta je open om veel HR taken te leren en jezelf volop te ontwikkelen? Dan ben jij de nieuwe stagiaire die wij zoeken!

Dit doe je voor onze medewerkers
Bij People Experience komen alle HR processen bij elkaar. Binnen dit team zorg jij ervoor dat onze interne en externe collega’s van VodafoneZiggo geweldige ‘employee journeys’ beleven. Jij geeft de medewerkers en leidinggevenden advies op HR gebied, beantwoordt hun vragen en verwerkt de aanvragen die bij ons binnenkomen.

Zó doe je dit

  • Met jouw HR kennis kun jij de vragen beantwoorden van medewerkers en leidinggevenden en ze adviseren.
  • Jij zorgt dat de aanvragen die binnenkomen volgens de processen en wettelijke bepalingen worden uitgevoerd in onze HR systemen.
  • Als aanspreekpunt binnen HR kun jij snel schakelen tussen de verschillende HR werkzaamheden.

Jij versterkt 
De gedreven collega’s van het HR Services team van de afdeling People Experience. Dit zelfstandige team beantwoordt de vragen van medewerkers en werkt dagelijks hard aan de administratieve verwerking van alle mutaties op het gebied van o.a. arbeidsvoorwaarden, opleidingen en de instroom van nieuwe medewerkers. Teamwork is hierbij het sleutelwoord! Hiernaast werk je nauw samen met Payroll, Recruitment, HR Business Partners en HR Specialisten.

Binnen ons team krijg je als stagiaire de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de kans zelf je verantwoordelijkheid te nemen en we zullen je uitdagen zodat je net dat stapje extra zet.

Wij
VodafoneZiggo faciliteert connectiviteit tussen miljoenen mensen en organisaties. Zo maken we de wereld steeds sneller en voegen we waarde toe. Voor individuen. En voor de maatschappij. Met 8.000 collega’s willen we positive change stimuleren. Van monteurs, tot klantadviseurs, tot alle teams op onze kantoren. We delen daarom drie waarden: Open Up, Team Up en Step Up. Deze staan voor ja! denken, luisteren naar en leren van elkaar, samenwerken, omdenken en omdoen. Dat vraagt om mensen die uit hun comfort zone durven te stappen. Die elke uitdaging met plezier aangaan. Spreekt dat je aan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Jouw stageplek ligt centraal in Maastricht op 10 minuten lopen van de historische binnenstad óf in het centrum van Utrecht op 5 minuten lopen van de trein.

Jij hebt hét

  • Jij bent bezig met een HBO opleiding, gericht op HRM of MER;
  • Je zoekt een meewerkstage, voor de duur van minimaal 5 maanden;
  • Je kan minimaal 4 dagen per week meewerken;
  • Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. De beheersing van de Engelse taal vinden we wenselijk.

Jij doet het
Are you in? Kom jij bij ons een kijkje nemen in de wereld van HR? Klik nu op de sollicitatiebutton en reageer.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Maastricht
Dienstverbanden
Stage

Maastricht | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.