Helaas, deze vacature is niet actief.

MBO/HBO (Afstudeer)Stage: Ontwikkeling van een bench setup voor het testen van diagnose applicaties in Eindhoven

... Op de diagnose afdeling van DAF Trucks worden test benches gebruikt om het gedrag van elektronische voertuigsystemen (ECU - Electronic Control Unit) na te bootsen. Hiermee kunnen tijdens...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Op de diagnose afdeling van DAF Trucks worden test benches gebruikt om het gedrag van elektronische voertuigsystemen (ECU - Electronic Control Unit) na te bootsen. Hiermee kunnen tijdens het validatie traject van Diagnose Applicaties verschillende test scenario’s afgewerkt worden.

Aan de student de taak om diverse benches te ontwikkelen en te produceren. Hierbij ga je met onze technische mensen bekijken wat de behoefte is. Aan de hand daarvan maak je een ontwerptekening van de bench en verzamel je de benodigde materialen en onderdelen. Vervolgens ga je aan de slag met het assembleren en solderen. En tot slot stel je via diverse testen zeker dat de bench werkt.​

Jouw profiel

Zelfstandig, handig en praktisch.
Student in de richting van Elektrotechniek of Automotive
Startdatum: februari

Afdeling

​De afdeling Diagnostics is onderdeel van de After Sales organisatie binnen Marketing & Sales. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en onderhoud van de diagnose-equipment (hard- en software) voor DAF Trucks en PACCAR Engines-werkplaatsen en -fabrieken wereldwijd.

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 375,- (HBO) bruto per maand op fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!
Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees  verhalen van onze oud-stagiaires.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Afstudeerstage

Eindhoven | Afstudeerstage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.