Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO (Afstudeer)Stage: Migreren SharePoint omgeving in Eindhoven

... ​Op de diagnose afdeling van DAF Trucks worden Diagnose Applicaties ontwikkeld om de verschillende ECU’s op en truck te kunnen diagnostiseren..Voor het opslaan van de informatie en...

Beschrijving

Functiebeschrijving

​Op de diagnose afdeling van DAF Trucks worden Diagnose Applicaties ontwikkeld om de verschillende ECU’s op en truck te kunnen diagnostiseren..

Voor het opslaan van de informatie en documentatie behorende bij dit ontwikkelprocess wordt een SharePoint omgeving gebruikt.
 
Aan de student de taak om te onderzoeken wat de impact is van het migreren van deze SharePoint omgeving naar de nieuwste versie van Sharepoint.
De opdracht zal bestaan uit een impact analyse, een plan van aanpak voor de migratie en support geven bij de uitvoer van de migratie.
Een ander deel van de opdracht is om ook te komen met verbetervoorstellen voor de opzet en indeling van de SharePoint omgeving voor de afdeling Diagnostics.
 

Jouw profiel

Zelfstandig zijn en moet je het in je hebben om informatie op een duidelijke manier te kunnen overdragen en presenteren aan andere mensen.
Student in de richting van Automotive of Informatica.

Afdeling

De afdeling Diagnostics is onderdeel van de After Sales organisatie binnen Marketing & Sales. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en onderhoud van de diagnose-equipment (hard- en software) voor DAF Trucks en PACCAR Engines-werkplaatsen en -fabrieken wereldwijd.

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 375,- (HBO) bruto per maand op fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!
Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees  verhalen van onze oud-stagiaires

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Afstudeerstage

Eindhoven | Afstudeerstage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.