Helaas, deze vacature is niet actief.

Consultant Leadership & Talent Development in amsterdam

In het... ABN AMRO wil blijvende waarde creëren voor haar eigen mensen, haar klanten en de samenleving als geheel. Nu, en in de toekomst. Tegelijk verandert de wereld om ons heen razendsnel; (financiële) markten,...

Beschrijving

In het kort

ABN AMRO wil blijvende waarde creëren voor haar eigen mensen, haar klanten en de samenleving als geheel. Nu, en in de toekomst. Tegelijk verandert de wereld om ons heen razendsnel; (financiële) markten, technologie, logistiek, media, wereldwijde vraagstukken en politieke relaties. Deze ontwikkelingen beïnvloeden elkaar vaak op een onvoorspelbare manier. Om in deze omgeving te kunnen navigeren en op koers te blijven hebben we sterk leiderschap nodig, leiders die onze purpose kunnen verbinden met strategie en cultuur. Leiders met een learning mindset, die anderen inspireren en bruggen kunnen bouwen, zowel intern als extern. Dit werkt ook door in hoe we talent identificeren en ontwikkelen, om ervoor te zorgen dat we de juiste mensen op de juiste plek hebben op het juiste moment.

 

Voor ons team een prachtige kans en uitdaging! Wil jij leiders en talenten ondersteunen in hun ontwikkeling en zo een wezenlijke bijdrage leveren aan onze purpose en strategie? Krijg jij energie van het vertalen van onze strategie en de behoefte van onze doelgroep naar relevante ontwikkelinterventies? Lees dan verder!

Je werk

Je werkt in deze rol in brede zin aan ontwikkelingsvraagstukken op het gebied van Leiderschap en Talent, met een focus op het senior management. Je identificeert, vertaalt en combineert organisatiebehoefte en individuele behoeftes naar relevante concepten en aanbod. Dit kan zowel om nieuwe vraagstukken gaan, als om (verbetering van) bestaande concepten/aanbod. Dit doe je in co-creatie met de doelgroep, HR-collega’s en externe partijen. Je hebt hierbij altijd oog voor de bredere strategische doelstellingen van de bank en kan van hieruit complexe stakeholder velden overzien en managen. Je bent niet alleen goed in het bedenken, maar ook in het uitvoeren, tot leven brengen, meetbaar maken en inbedden van interventies. Je bent hierin goed in staat jouw werkzaamheden te verbinden andere initiatieven, ontwikkelingen en bestaand aanbod.

 

Je bent nieuwsgierig, weet waar je voor staat en bent altijd op zoek naar hoe het wel kan. Je vindt het leuk om je inhoudelijk te verdiepen en brengt ook inzichten van buiten de organisatie mee in je werk. Je kunt als programma manager meerdere (complexe) projecten aansturen. Je bent een conceptuele doener, een echte teamplayer en het verschil willen maken voor de anderen de organisatie zit in je natuur!

Werkomgeving

Je wordt onderdeel van het team Leadership and Talent Development. We maken onderdeel uit van HR Talent, waarin we samen met de andere teams hard werken aan twee belangrijke onderdelen van de people strategy; re-imagine leadership en identify talents early and stretch their development. Je werkt veel samen met andere HR collega’s en collega’s van andere functions en de business.

Je profiel
 • Werk-/denkniveau HBO+/WO -niveau;
 • Ervaring/sterke affiniteit met Talent Development en/of Leadership Development;
 • sterke project- en programma management skills;
 • je communiceert helder en open, enthousiast en sociaal;
 • houdt je staande in een complex stakeholder veld;
 • bent doortastend, proactief en initiatiefrijk;
 • flexibel en in staat snel te schakelen;
 • kan een hoog tempo aan en je bent stressbestendig;
 • werkt net zo goed samen als zelfstandig;
 • je beheerst de Nederlandse taal perfect en het Engels zeer goed in woord en geschrift;
 • uitstekende beheersing van MS Office 365.


NB We werken in een agile team – het is makkelijk als je daar al ervaring mee hebt.

Wij bieden

Het gaat om een vaste rol in het team Leadership en Talent development. We zijn een klein maar enthousiast doel- en resultaatgericht team, met oog voor elkaar. We worden in ons werk gedreven door onze purpose en vinden daarbij team succes net zo belangrijk is als individueel succes. We zien het als onze missie om op een creatieve manier het verschil te maken voor de collega’s in onze doelgroep en voor de organisatie. Je wordt dagelijks uitgedaagd om het beste uit jezelf en uit je werk te halen.

 

Wij bieden

 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een marktconform salaris in Hay schaal 12
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
 • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.