Helaas, deze vacature is niet actief.

International Change Consultant (hay 11-12) in Amsterdam

In het... Wil jij werken in een internationale omgeving, waarbij jij strategische projecten tot executie brengt? En daarmee een wezenlijke bijdrage levert aan de verdere groei van Private Banking? Nieuwsgierig geworden…...

Beschrijving

In het kort

Wil jij werken in een internationale omgeving, waarbij jij strategische projecten tot executie brengt? En daarmee een wezenlijke bijdrage levert aan de verdere groei van Private Banking? Nieuwsgierig geworden… lees snel verder.
 

Je werk

Business cases maken, adviseren, planning verzorgen, aansturen, uitvoeren, implementeren en monitoren van een of meerdere  (change) projecten binnen Private Banking. Kortom jij bent een change consultant pur sang die graag in samenwerking met anderen projecten realiseert. En daarmee meewerkt aan het tot stand brengen van een future proof Private Banking en haar verdere internationale groei. Denk hierbij aan het implementeren van nieuwe regelgeving, OneBank portfolio management om de buitenlanden en het MT in staat te stellen de juiste prioriteiten te stellen voor de global change agenda, of het verder uitbouwen van de Private Bank middels de executie van strategische partnerships. Alle projecten hebben een belangrijke strategische impact.

Werkomgeving

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Processes & Control (P&C) Private Banking. In control zijn en komen van processen en regelgeving door samenwerking met de landen, met enablers, binnen je eigen team en er buiten. Dat is P&C Private Banking. De P&C medewerkers kenmerken zich door hun vermogen om met complexe inhoud om te gaan, problemen op te lossen en kwaliteit te leveren.

Je profiel

Jij zoekt autonomie, vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Je bent iemand die er gewoon ‘zin’ in heeft om een project tot een goed einde te brengen. Proactief en energiek kenmerken jou. Je bent een stevige gesprekspartner die in staat is anderen mee te nemen en te enthousiasmeren. Je blinkt uit in sterk analytisch vermogen, kan goed organiseren en beschikt over een goede dosis organisatiesensitiviteit. Tegelijk ben je een teamplayer die continue wilt verbeteren en samen resultaten vieren. Denk je dat je bij ons past?

Check je profiel:
- Opleidingsniveau is wo, bij voorkeur met een financiële achtergrond.
- Beschikt over consultancy/projectmanagement skills.
- Uitstekende stakeholdermanagement vaardigheden op verschillende niveau's: van senior management tot operationeel niveau.
- Kennis van de financiële dienstverlening en haar producten is een absolute plus.
- Sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wij bieden

Wij bieden je betekenisvol en veelzijdig werk. En autonomie, maar ook verbondenheid met anderen. Dit alles in een internationale setting waar jij de strategie tot executie kan brengen. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden in materiele zin, maar ook in de vorm van opleiding en ontwikkeling. Salarisindicatie: EUR 75.000 – EUR 95.000 all-in, o.b.v. een 36-urige werkweek (40 mag ook!).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.