Helaas, deze vacature is niet actief.

Medewerker Agency Services in Amsterdam

In het... Als medewerker in het team Agency Services, onderdeel van de afdeling Agency Syndicated Loans, ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de administratieve vastlegging van gesyndiceerde leningen waarbij ABN AMRO Bank...

Beschrijving

In het kort

Als medewerker in het team Agency Services, onderdeel van de afdeling Agency Syndicated Loans, ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de administratieve vastlegging van gesyndiceerde leningen waarbij ABN AMRO Bank optreedt als agent. Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van maatwerk transacties, die zich kenmerken door de complexiteit zowel in producten als processen. Je hebt regelmatig contact met andere financiële instellingen in binnen- en buitenland, grote zakelijke relaties en collega’s van andere afdelingen. Je zorgt voor een duurzame relatie met alle betrokken partijen. Je werkt met een dagelijkse activiteitenplanning, maakt gebruik van een teammailbox en pakt met elkaar de werkzaamheden op.

Je werk

Agency Syndicated Loans (Agency) is de tussenpersoon tussen de kredietnemer en de groep van kredietverstrekkers (de syndicaatsleden) in een gesyndiceerde lening. De agent in een gesyndiceerde lening is het eerste aanspreekpunt voor zowel de kredietnemer als de syndicaatsleden. Agency heeft de kennis en kunde in huis om alle typen financieringen te beheren en te administreren. 

In het team Agency Services ben je onder meer verantwoordelijk voor de afhandeling van de betaalstromen, het vaststellen van rentetarieven en provisies.

Je zorgt ervoor dat dagelijks snel, proactief en foutloos transacties en opdrachten van klanten verwerkt worden. Je doet dat samen met je collega’s met wie je dan ook intensief contact onderhoudt.

.

Werkomgeving

De afdeling Agency Syndicated Loans bestaat uit drie teams en telt samen 24 mensen. Het team Agency Services bestaat uit 7 medewerkers. De sfeer op de afdeling is er een van hard werken en hard lachen. Medewerkers-tevredenheid is hoog net als de employee engagement. Werktijden zijn niet (altijd) 9-5 maar flexibiliteit is wederzijds. Je krijgt veel professionele ruimte.

Je profiel

Je hebt in deze functie veel interactie, per e-mail en telefonisch, met allerlei betrokken partijen binnen en buiten de bank.  Je bent nauwkeurig in het lezen en verwerken van mails en in staat om mondeling en schriftelijk professioneel in het Nederlands en Engels te communiceren.

Je functioneert op HBO niveau. Kennis van het kredietsysteem ACBS, betalingsverkeer en investigations is een absolute pre. Daarnaast is kennis van financieringsstructuren en die kunnen vertalen naar het kredietsysteem relevant.

Tot slot sta je open voor innovatie en kijk je altijd hoe het beter (slimmer) kan. Samenwerken binnen het team voelt voor jou als natuurlijk gedrag.

Wij bieden

Bij Agency krijg je de kans om expertise op te doen met alle soorten gesyndiceerde kredietverlening. Projectfinancieringen, het financieren van schepen, overnamefinancieringen, balansfinancieringen; alles komt op je bureau. Je bouwt hiermee dus een enorme kennis op in allerlei sectoren. Voor jouw inzet en flexibiliteit krijg je professionele vrijheid en flexibiliteit terug. Er wordt gedegen aandacht besteedt aan ontwikkeling, zowel op je vakgebied als op het persoonlijke vlak. Het team werkt hard en heeft veel voor de klant en elkaar over. De sfeer en collegialiteit is erg goed. 

Wij bieden

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.