Helaas, deze vacature is niet actief.

Junior Relatiemanager Commercial Banking Clients in Utrecht / Zwolle

In het... Ben jij de Junior Relatiemanager die maatschappelijke betrokkenheid en commercie combineert met sectorkennis en financiële diepgang? En ben je op zoek naar een afwisselende baan, wil je snel veel leren en schuw...

Beschrijving

In het kort

Ben jij de Junior Relatiemanager die maatschappelijke betrokkenheid en commercie combineert met sectorkennis en financiële diepgang? En ben je op zoek naar een afwisselende baan, wil je snel veel leren en schuw je geen verantwoordelijkheid?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkomgeving

De sector Healthcare is verantwoordelijk voor het bedienen van klanten in de gereguleerde sub-sectoren Cure en Care (ziekenhuizen, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg etc) en de commerciële sub-sectoren Production & Wholesale en Biotech. De sector is al een aantal jaren volop in beweging als gevolg van de terugtrekkende beweging van de overheid. Wij zijn voor onze klanten en prospects dan ook het expertisecentrum binnen de bank. Naast Midden en Groot Bedrijf relaties bedienen wij ook relaties op International Clients niveau (omzet > 250 miljoen). Het team telt ca. 35 professionals met een landelijke dekking. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Utrecht, maar wij omarmen “het nieuwe werken”.

Je werk

Als Junior Relatiemanager ondersteun je een aantal Relatiemanagers en kan je het verschil maken in een maatschappelijk relevante sector. Een groot deel van onze klanten is dagelijks in het nieuws, dankzij jouw betrokkenheid, kennis en kunde voeg je waarde toe in deze dynamische omgeving. Je werkt zelfstandig aan uiteenlopende financiële vraagstukken, bent sparringpartner voor de Relatiemanager en draagt onder andere bij aan kredietvoorstellen en schrijft revisies. Zo zorg je voor tevreden klanten, vergroot je het markaandeel, beperk je de risico's en optimaliseer je het rendement op de klantportefeuille van de Relatiemanagers.

Tijdens je werkzaamheden word je ondersteund door teamleden en krijg je persoonlijke coaching van de (Relatie)manager. Samen met de Relatiemanager bezoek je klanten en stel je account- en acquisitieplannen op. Dankzij een gedegen voorbereiding kun je op de juiste momenten je toegevoegde waarde tonen. Daarnaast verrijk je zelf je commerciële vaardigheden, kennis van de (financiering van de) Healthcare sector en ontwikkel je commerciële acties die het team ten goede komen. Met interesse volg je de ontwikkelingen in de Healthcare sector en je denkt constant na over de invloed ervan op je klanten en de bank. En je (sectorale) kennis? Die vergroot je continu.
 

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je profiel

Een Junior Relatiemanager is commercieel ingesteld en financieel onderlegd. Je bent een resultaatgerichte en creatieve teamspeler die altijd bereid is om een stap extra te zetten. De klant staat bij jou altijd centraal en je hebt oprechte interesse in hun instelling. 

Check je profiel:
* Je hebt een HBO/WO studieachtergrond en een goede kennis van financieel management.
* Je hebt kennis van (zakelijke) kredietverlening en affiniteit met zakelijke financiële dienstverlening.
* Je bent analytisch sterk.
* Je hebt een pro-actieve en zelfstandige werkhouding.
* Je hebt gevoel voor evenwicht tussen risico en rendement.
* Je bent klant- en resultaatgericht, hebt de wil om te leren en je te ontwikkelen en bent communicatief vaardig.

We bieden

•    Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
•    Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
•    Een mooi bruto maandsalaris op basis van een 36-urige werkweek, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring
•    Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
•    Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
•    Een OV-jaarabonnement
•    Een goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht / Zwolle
Dienstverbanden
Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.