Helaas, deze vacature is niet actief.

Adviseur Wonen in hem

In het... Als Adviseur Wonen draag je zorg voor de klantbehoefte op het gebied van hypotheken. Hierbij is een gezonde balans tussen klanttevredenheid, volumes, rendement en risicobeheersing. Je affiniteit ligt bij het...

Beschrijving

In het kort

Als Adviseur Wonen draag je zorg voor de klantbehoefte op het gebied van hypotheken. Hierbij is een gezonde balans tussen klanttevredenheid, volumes, rendement en risicobeheersing. Je affiniteit ligt bij het helpen van bestaande en nieuwe klanten voor allerlei vraagstukken. Kortom: een mooie kans om je verder te ontwikkelen en te verdiepen in Wonen en je skills als adviseur in te zetten

Je werk

Door middel van oprechte interesse achterhaal je de klantwens op het gebied van wonen en maak je verbinding met de klant op persoonlijk vlak. Tevens ben je in staat complexe situaties op te lossen en ga je uitdagingen niet uit de weg.
Je zorgt voor een excellente dienstverlening op het gebied van advies en verkoop voor onze klant met een woonvraag. Het klantbelang staat hierbij altijd centraal, dit betekent dat klanten van jou een persoonlijk en deskundig advies kunnen verwachten.

 


Je werkt mee aan het realiseren van de droom van Personal Banking, die droom is dat we met zijn allen samenwerken met maar één doel voor ogen en dat is de klant direct en in één keer goed te helpen. De klant ervaart een warm welkom en wordt direct in contact gebracht met de collega die direct met zijn vraag aan de slag gaat. Of dat nu via beeldbankieren is of op kantoor; door onze expertise en goed gebruik te maken van de nieuwe technologie, je biedt de klant overal die 9+ beleving

Werkomgeving

Binnen de Skill Wonen werken professionals met een passie voor wonen, die goed kunnen luisteren, open staan voor feedback van klant en collega's en elke dag de ambitie hebben om de klant tot onze ambassadeur te maken. Met een specialistisch team helpen we onze klant snel en adequaat, op het moment dat het hem uitkomt en via het kanaal dat het beste bij hem past.

Je profiel

Voor de functie van Adviseur Wonen zijn wij opzoek naar een kandidaat die bestaande en potentiële klanten kan adviseren met betrekken tot wonen, waarbij het klantbelang ten alle tijden centraal wordt gesteld. De dienstverlening is gericht op zowel acquisitie als op beheerwerkzaamheden.

 

Je bent sociaal vaardig en kunt goed contact maken met  mensen, daarmee ben je een verbindende schakel in jullie team en naar betrokken afdelingen. Je krijgt energie van het nemen van verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Je schroomt niet om in het kader van ontwikkelen en continue verbeteren feedback te geven. Je bent sparringpartner richting collega’s op het gebied van hypotheekaanvragen en bent oplossingsgericht met betrekking tot escalaties en verschillende issues. Dat is jouw missie.

 

Je bent zeer flexibel en bereikbaar wanneer onze klant ons graag wil spreken. Geen 9 tot 5 mentaliteit, bereid om in de avonden, op zaterdag en zondag te werken. Je bent in het bezit van WFT Basis, Schade Particulieren, Consumptief krediet, Hypotheken en Vermogen.

 

Je maakt gebruik van de online mogelijkheden en beeldbankieren en neemt klanten en prospects hierin mee. Je bent tevens ambassadeur op dit gebied en stimuleert het gebruik hiervan actief.

Wij bieden

Een baan binnen een professionele (Retail) omgeving waarin volop ruimte is om zelf het verschil te maken. Je krijgt echt de ruimte om een zichtbare bijdrage te leveren aan het realiseren van de doelen van Personal Banking en de skillpool Wonen. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms nee als het risico voor de klant te groot is. Klantbelang is ook : helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

 

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
hem
Dienstverbanden
Stage

Hem | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.