Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Security Officer/ Architect (Diemen)

In het... Bruis jij van de ambitie en wil je meewerken aan de transformatie van ons bedrijf tot de meest veilige & betrouwbare organisatie in de financiële dienstverlening? Als Senior Security Officer/ Architect ben jij (mede...

Beschrijving

In het kort

Bruis jij van de ambitie en wil je meewerken aan de transformatie van ons bedrijf tot de meest veilige & betrouwbare organisatie in de financiële dienstverlening? Als Senior Security Officer/ Architect ben jij (mede)verantwoordelijk om deze missie van ICS te realiseren. 

Al een beetje nieuwsgierig geworden? Mooi zo, want dan zal dit wel eens de start kunnen zijn van een indrukwekkend avontuur bij International Card Services (ICS).

Jouw werk

Samen met het team zorg je voor continue verbetering van de security op basis van een security roadmap en de koppeling naar de digitale transformatie van ICS. Het securityteam leidt de organisatie op het gebied van informatiebeveiliging. Daarom zoeken we een persoon met een kritisch constructieve houding die denkt in oplossingen en een hierin een leidende rol kan spelen. 

Information security management vanuit het enterprise control center is een onderdeel van je functie waarbij het constructief beleggen van verbeterpunten in de organisatie van groot belang. Onderdeel van jouw werk is het beoordelen van solution intents en onze afdeling vertegenwoordigen in de Architecture Review Board. Verder neem je deel aan projecten, initieert verbeteringen en zorgt voor afstemming met Product Owners en Process Owners. Het is daarom van belang dat je techniek naar de business kan vertalen en visa versa.

Daarbij ben jij dé innovatieve sparringpartner van het bedrijf waar iedereen terecht kan met vragen over hoe informatiebeveiliging steeds beter en pragmatischer kan. Hierbij rapporteer je aan de Chief Information Security Officer (CISO) van ICS.
 

Jouw werkomgeving

Jij werkt in een krachtig team dat op basis van onze securitystrategie de ICS-organisatie helpt veiliger en betrouwbaarder te worden. Het team is kritisch constructief, ondersteunt elkaar waar nodig en versterkt elkaar. De sfeer is informeel en professioneel. 

Wij vinden het belangrijk dat jij keuzes maakt en stelling neemt basis van feiten en argumenten en dat je bruggen kunt slaan tussen de techniek en de business om te komen tot de beste oplossing. Maar zeker ook eventuele kwetsbaarheden en penetratietest/audit rapportages kunnen interpreteren, prioriteren en pragmatisch en proactief (helpen) bij het oplossen. 

Eisen van interne en externe toezichthouders kun je naast borgen in systemen en processen ook aantonen op basis van rapportages . Jij bent de gesprekspartner van management over security gerelateerde adviezen en bevindingen. 

Jouw profiel
  • Jij hebt ruime werkervaring in een soortgelijke rol; bij voorkeur minimaal 8 jaar;
  • Jij hebt een HBO / WO werk- en denkniveau bij voorkeur technische Informatiekunde of Informatica aangevuld met relevante vakinhoudelijke opleidingen als CRISC, CISPP, CISM en CISA.
  • Daarnaast heb je ervaring met het beveiligen van cloud oplossingen (bij voorkeur MS security engineer of iets vergelijkbaars);
  • Jij hebt ervaring met het implementeren en onderhouden van vulnerability & monitoring tools, SIEM en scanning tools. 
  • Jij beschikt over technische vaardigheden en bent bekend met Azure, CI/CD en Agile secure werken;
  • Jij hebt kennis van relevante processen, technieken en tooling op het gebied van de security, het ontwikkelen en het beheer van applicaties en bij voorkeur kennis van de financiële sector;
  • Jij hebt goede communicatieve vaardigheden (in zowel Nederlands als Engels) in woord en geschrift en daarnaast heb je ook ervaring met het werken in een complex stakeholder veld.
     

Ben je proactief en in staat je expertise met passie en overtuigingskracht uit te dragen en jouw team naar een hoger plan te tillen!

Wij bieden

Voor onze medewerkers wil ICS een goede werkgever zijn. Omdat er een excellente dienstverlening van je gevraagd wordt, mag je ook veel van ons verwachten. Werknemers binnen ICS ervaren een zeer prettige werksfeer en voelen zich sterk verbonden met de organisatie. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

  • Een bruto jaarsalaris tussen €64.995,- en € 92.840,- op basis van 36 uur per week (schaal 12) en is uiteraard afhankelijk van relevante werkervaring; 
  • Een aanvullend benefitbudget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen;
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien middels diverse E-learnings en een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar;
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven middels hoge kortingen bij diverse sportscholen bij jou in de buurt;
  • Thuiswerken is onderdeel van het nieuwe hybride werken, ICS verzorgt een mobiele telefoon, een laptop en voor thuiswerken kan je kosteloos een beeldscherm, bureau en bureaustoel bestellen;
  • Een goede pensioenregeling conform CAO ABN AMRO.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Diemen
Dienstverbanden
Stage

Diemen | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.