Helaas, deze vacature is niet actief.

System Administrator in Diemen

In het... Het Modern Workplace Team is verantwoordelijk voor alle innovaties die te maken hebben met de werkplek bij International Card Services. Deze werkplek is gebaseerd op Microsoft Intune en Office365 en daarmee lopen we voorop!...

Beschrijving

In het kort

Het Modern Workplace Team is verantwoordelijk voor alle innovaties die te maken hebben met de werkplek bij International Card Services. Deze werkplek is gebaseerd op Microsoft Intune en Office365 en daarmee lopen we voorop! Onze missie: De werknemer van ICS een werkplek bieden die een optimale balans biedt tussen veilig, betrouwbaar, toekomstbestendig en gebruiksvriendelijk.

Al een beetje nieuwsgierig geworden? Mooi zo, want dan zal dit wel eens de start kunnen zijn van een indrukwekkend avontuur bij International Card Services (ICS).

 

Over ICS

ICS heeft de ambitie om de veiligste betaaldienstverlener van Nederland te zijn. Al 30 jaar zijn wij dé creditcardspecialist en marktleider in het uitgeven van VISA en Mastercards. En om onze ambitie waar te kunnen blijven maken verandert ons mooie bedrijf stap voor stap; onze technologie, de hard- en software waarmee we dagelijks werken, onze processen, de manier waarop we klanten helpen en de skills die we in huis hebben. International Card Services en de wereld daaromheen is continue in verandering. Wil jij bijdragen aan deze verandering en meebouwen aan de toekomst? Lees dan verder!
 

Jouw werk

•    Jij ontwikkelt en beheert virtuele werkplekken op basis van Microsoft;
•    Jij integreert nieuwe Microsoft clouddiensten om de werkplek nog beter de beveiligen (bijv. MCAS/ DLP/ AIP);
•    Jij denkt mee over migratiestrategie naar de Microsoft Cloud-omgeving;
•    Jij bent verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten en uitvoeren van changes op het gebied van Intune, Office365, (Azure) Active Directory, DNS, Certificaatbeheer, Exchange (online), SQL, WSUS, Remote Desktop Services, Symantec WSS-proxy. Voor het beheer van de werkplek werken we nauw samen met een externe partner.

Jouw werkomgeving

Jij bent onderdeel van een DevOps team binnen een organisatie die grotendeels Agile/ Scrum werkt. Het team bestaat uit een Product Owner, een Scrum Master en DevOps-engineers. Wij werken zowel thuis als op ons mooie kantoor in Diemen. Iedere dag starten wij met een stand-up en werken voornamelijk in de ochtend solistisch en in de middag gezamenlijk om projecten op te pakken. Ons team is een mooie mix van ervaren en minder ervaren medewerkers.

Jouw profiel
 • Jij hebt een ruime ervaring in een soortgelijke rol;
 • Jij hebt ruime ervaring met Intune, Office 365, Basiskennis Azure, (Azure) AD, Exchange (Online), Symantec WSS, Microsoft SQL en WSUS. Daarnaast heb je kennis van netwerkinfrastructuren en Incident-, Problem- en Change Management (Topdesk/ Service Now).
 • Ji​j hebt ​​​​​​een proactieve houding en staat open voor uitdagingen binnen jouw vakgebied;
 • Jij werkt graag samen met collega’s, zowel binnen als buiten jouw team;
 • Jij kunt probleemoplossend denken door een probleem of vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken te bekijken;
 • Jij hebt goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • Jij begeeft je makkelijk in alle lagen van de organisatie en kan snel schakelen tussen technische discussies met teams en functionele discussies met de Business;
 • Jij hebt bij voorkeur HBO werk- en denkniveau en ervaring met Agile werken is een grote pré!

    

Wij bieden

In deze rol bouw je zeer direct mee aan de nieuwe organisatie. Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken in een enthousiast team en de ruimte om te groeien. Omdat er een excellente dienstverlening van je gevraagd wordt, mag je ook veel van ons verwachten. Werknemers binnen ICS ervaren een zeer prettige werksfeer en voelen zich sterk verbonden met de organisatie. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:
 

 • Een bruto jaarsalaris tussen € 48.925,- en € 69.874,- (salarisschaal 10) op basis van 36 uur per week, dit is uiteraard afhankelijk van relevante werkervaring;  
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen;
 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien middels diverse E-learnings en een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar;
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven middels hoge kortingen bij diverse sportscholen bij jou in de buurt;
 • Een goede pensioenregeling conform CAO ABN AMRO.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Diemen
Dienstverbanden
Stage

Diemen | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.