Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) GREENE Nieuw Huisvestingsconcept, Business Implementatie in Amsterdam

In het... GREENE is het uniforme huisvestingsconcept voor alle klantomgevingen van ABN AMRO. Een duurzaam en circulair huisvestingsconcept voor klantomgevingen waarin persoonlijk contact en digitaal gemak centraal staan...

Beschrijving

In het kort

GREENE is het uniforme huisvestingsconcept voor alle klantomgevingen van ABN AMRO. Een duurzaam en circulair huisvestingsconcept voor klantomgevingen waarin persoonlijk contact en digitaal gemak centraal staan en waarbij alle expertises van ABN AMRO onder één dak zit. 

Heb jij affiniteit met projectmanagement, implementatie, communicatie van nieuw huisvestingsconcept en coördineer je graag? Kun je denken op strategisch niveau en neem je alle stakeholders in acht? Heb jij lef en ben je nieuwsgierig genoeg om begeleiding aan project GREENE te bieden en ben jij degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen? Ga dan aan de slag als stagiair(e) GREENE Nieuw Huisvestingsconcept, Business Implementatie. Wie weet realiseer jij binnenkort de rol van het kantoor in de toekomst voor ABN AMRO!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je bent betrokken bij de implementatie van GREENE in het ABN AMRO kantoren netwerk. Van de eerste kick-offsessie tot inhuizing ben je erbij: om de verbouwing en verhuizing soepel te laten verlopen en draagvlak te creëren, is het van belang de betrokkenen op het juiste moment en op de juiste wijze te informeren. Verder geef je ondersteuning bij onderstaande stappen in het proces:

 • Branding van het GREENE concept
 • Strategisch meedenken
 • Stakeholder management
 • Kick Off Stakeholders
 • Opstellen en versturen van periodieke nieuwsbrieven
 • Verbouwingsinformatie ophalen en vertalen naar leesbare informatie voor collega's in de kantoren
 • Opening en presentatie nieuwe locatie
 • Inrichten Instore Communicatie
 • Kick Off Bewoners
Wie ben jij?

Een creatief denkende stagiair(e) die een bijdrage wil leveren bij het opstellen en uitvoeren van de implementatie voor een aantal vastgoed objecten en projecten in Nederland. Jij werkt gestructureerd, toont initiatief en bent in staat de werkzaamheden zelfstandig op te pakken. Je bent communicatief zeer vaardig. In de meewerkstage zal vooral praktisch en zelfstandig worden meegewerkt. Daarnaast:

 • Je bent aan het einde van je HBO/ WO-studie;
 • Je zoekt vanaf nu een stage voor minimaal 20 weken;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;
 • Draai jij je hand niet om voor een presentatie in o.a. Power Point
Wat houdt GREENE in?

In de tweede helft van 2019 hebben we het nieuwe huisvestingsconcept voor alle klantomgevingen succesvol gelanceerd : GREENE. Een concept dat naadloos aansluit bij de strategie van de bank “Banking for better, for generations to come”. Want met de nieuwe GREENE omgeving wil ABN AMRO niet alleen particulieren en bedrijven inspireren tot duurzaamheid en circulariteit, maar is er ook veel aandacht voor een optimale en uniforme klantbeleving.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Het Onboardingsprogramma zorgt ervoor dat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.